Night rodtrip/ Kul kväll

Igår nämnde jag ju att jag var fest sugen och att vi  fick se vad vi hittade och tro mig, yes we did..

Shit vilken kväll totalt galen, underbar, rolig, hyper, konstig och vacker! Totally amazing! Har inga ord för hur bra kvällen verkligen var! Kvällen var  som en känsla av lycka(flum men) Jag och mimi gjorde oss en sthlms roadtrip under natt som var så kung!

När Dompan var färdig pericad i munnen begav jag och mims oss tillbaka hem igen för att åter gå till vårt soff liggande. Sen skulle jag hem och jag började röra mig i lugn och ro mot tuben när jag fick ett samtal av en gammal kompis i huddige om att det var fest- Och jag var fest sugen så jag ringde mimis och tvingade med henne till hudduge.
Herre guud
vad vi skrattade, hela vägen ditt, allt surre av skratt och knas.
Mimmi  som försökte sälja mig till traffing chines typ och lyckades typ nästan men vi flydde när han börrjade ta mina mått och försökte få med oss till casinos för att spela om pengar. Innan det hade han sutit och bablat på om mina vackra (Tydligen) osvenska mörka magiska ögon. 
 Vi flyde vidre skrattande och glada promenerade vi i spöregnet. På festen blev det poi och massa rom and coola i mängder, grattis dricka coh flörtar och japan och mer än vad jag ska skriva på den här lilla bloggen.

Sen liftade vi tillbaka in till stan med någon snubbe från Dagens Nyheter som körde runt oss i hela sthlm. Shit rolig snubbe, vi pallade inte natt trafiken så lifta kändes nyttigt. Gullmars mötte vi Moa som själv var på små äventyr och sen donken där vi träffa snälla Bastia som typ var totalt över stressad men som bjöd på lite mat.

Sen slutade vi mitt i ute på motorvägen på en lite kulle i mitten av traffiken i slussen. Därsåg vi  på soluppgången gå upp över hamnen med några shit roliga och snygga tyska som var helt galna!  Grymt* Mycket annat myss som hände som jag inte kan skriva härXD KNAS SÅ GRYMT
Kommentarer
Postat av: Axelia

Oj låte som en riktig höjdar kväll,(fast jag är bra nyfiken på alla dirty details) synd att du inte fick veta det tidigare då hade jag hängt på.:p xxoo

2009-08-29 @ 21:26:48
Postat av: Johanna

haaha jaa det var grymt så synd att jag inte hittade det tisdigare så du oxå kunde följt med:/ Vi får ta igen allt sen!! Oh yes jag hade gärnat berättat alla dirty deyalis(thihi) faan bara att du åker så grymt snart>.<

2009-08-29 @ 23:26:08
URL: http://jellypirat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0