Konserer! På Lördag

Back till den 10 lördagen!
Träffade Nana som kom upp för Mucc konseren! Som åkte in och såg på kvällen.
Mötte Nana vid pendel och åkte till Östasiatiska museet & kollade in en föreläsning om Japansk idol hysteri av Marita Lindqvist. Hon som skrev boken "Kawaii" för typ 5 år sen om Japanska pojkidoler i Japan. 
*Nana*
Den var lite cool efter som hon vissade massa japnska små klip. Och så klart kollade vi på designen Takuya Angel. Sen sprang vi runt på stan lite förvirrade innan  vi drog och fikade på Cafe 60's, MM det var myss!
Mucc konser några timmar senare. Efter extremt långt väntade på grund av dubbel kö av Mucc fan och hardcore superstar fans som alla skulle in samtid tog det lite extra långt tid. Blåa fingrar, sönder frysta tår och konsern drog igång! Helt klart Grymt som F* A*N! Shit bra konser så glad att jag gick iallfall fast jag inte tänkt. Och tänka sig va! Det blev dubbelt up! För efter Mucc blev det Hardcore Superstar som man oxå fick se om man ville. Men jag orkar inte berätta alla detaljer som hände denna dag. Men den var grym anyhow! Sen efter konsertena blev det röj hos Peter! Slutade i att man fick gå två timmar hem* Goodii*
* Moi with singer and drumer frome Mucc*

Kommentarer
Postat av: Fanny

Fan vad kul<333

2009-10-15 @ 00:44:04
URL: http://fannyer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0