Skor

Nu får mina metal problem till mina matrealistiska problem. Har japanska läxtion ganska sent idag så sen ska jag direkt ut igen. Så vilka skor ska jag ha? Funderar på att ha dessa efter som jag pricis fick tillbaka dem från Freya.

Skor 1
MMM jag vill ha nya skor, i mängder! Stilet klack<3 Jag tänker positvt så jag tänker skor, skor i mängder. När jag får min lön så då jävlar då blir det skor!

Fuck nu orkar jag inte......

Ne....nu går jag faktist snart sönder. Orkar inte, som om låg konjnturen vore djup (watch my depressen)Allt bara lägger sig som klummpar över varandra,  Fast besluten att kväva mig. Den enna saken värre än den andra. Hur lite den må va blir allt större.

Fick pricis veta att v-rock festival  som hålls i japan den 24 okt till den 25 okt kommer att krocka med min resa till Rom. Ni fattar inte vilka planner vi hade, det känns som att drunkna. Fan jag pallar inte mer ner gångar i mitt liv just nu*hore apa*


30 juli

Smsa innan ni ringer idag:(
Jag har haft för många panik attacker så vet inte om jag pallar prata i telefon idag.

Fest igår

Igår var det pride, surprise!
Nej igår var det fest för då öppnade nämligen pride park! Tro mig det var party som F*A*N. Tyvär så glömnde jag bort att fota så det blev inte så mycket bilder. Haha det känns att man har vart där i några år för man känner ju för många. Orkar inte skriva detaljer, but I give you this;-

Musik, människor, lukten av ciggareter, öl,vin, transer i spaceade klädd dräser , glädje,lycka och sex.
And totaliy gay.


True or false

" Det sägs att genomsnitts mannen tänker på sex var 52:a sekund, medan genoomsnitts kvinnan funderar över detsamma en gång per dag"

Vad skulle hända om det blev om bytta roller? Härligt eller Tröttsamt? Kanske är det varför männ inte kopplar sex med kärlek som kvinnor gör oftast gör.
Becouse..They thinks of it all  day long  so when they well get it they so happy get it out of there systemy the pinse get to theres head.

Mirkro blogg

Jag funderar på att göra min blogg till en

 "MIKRO BLOGG" 
Minimalistisk - short and good


Simpel and short

BTW I GOT THE JOB

BTW I GOT THE JOB !


 Från och med denna dag är jag inte arbetslös! Från och med nu på onsadag  kommer jag få timelön, wohoo.

Men "Damen" som gav mig jobbet var fast beslöt sig för att såga mig / massakera mig och begrava mig levande innan hon gav mig ett jobb! Jag lovar att hälften av alla som söker jobb där springer ut gråtande efter tio min för hon var inte nådig! Jag kan se hennes innre bild av sig själv med en piska på sitt mont everest med sinna undersåtar under sig, blodiga och smusiga hukar dem sig för hennes närvaro. DEN grekiska gudnas återkomst!
Jag kom dit helt neutral
och osminkada, well det passade ju inte kan jag säga. Blev skrik och tjat i säkert 30 min. + för att jag hade en gumisnod på armen. You know en liten tunn svart söt en. Så jävla absurt! Vet inte om hon försökete köra något slags ,makt spel lr inte, jag menar jag han inte änns hämta andan innan hon.  gick igång i 180

Men lite lycka finns det ju att hämnta här förutom pengar och det är ju att mimmi oxå kommer börja jobbar där.

Rebtil Chef!...


Dot

Dot dot dot dot dot dot dot dot dot dot dot dot dot dot

I writte "dot" to express when I'm feeling sad or feeling complete  fuck up. Why ?I don't speak to no one about my feelings.

IT is like a time express, dot for the moment, the dot iis just in the time and the a feeling.

Well it's a bit fuck up
=P

........

......................................................................................................................................................................

Måste dra snart

Idag blir det Praide festande!
Wooho. Men en sak i taget, först och främst min arbets interjuv. Fuucck I'm nervous. Men jag behöver verkligen det här jobbet nu när jag bor ensam för att ekonomin ska hålla.  KNAS! Meen what evere! Idag är det fest och det är det som räknas, right? 

Praide park - Welcome!

Tjutitt På Alice In WonderlandNu är äntligen official trailer ute! Det blir Johnny depps sjunde film som han arbetar med Tim Burton.

Release Date: 5 March 2010
Genre: Adventure
Cast: Johnny Depp, Alan Rickman, Christopher Lee, Stephen Fry, Mia Wasikowska
Director: Tim Burton
Writer: Linda Woolverton
Studio: Walt Disney Studios


Äntligen hemma

Åh äntligen hemma! Har inte ätit på hela dagen så när jag kom hem från affären kastade jag mig över min ny inköpta nuddlar.
Idag hade jag japanska läxtion! Det gick bra, min lärar har lovat nu att hon på lördag ska "dramatiskt" kasta sig in i praid paraden och skrika på japansk=P Efter läxtionen gick jag i lite butiker och sen förbi Sun ai och handlade lite. Men nu är jag heeemmaa och jag vägrar att lämna tv för utom extremt viktig sakern som att röka.CHOCKAD

OH MY...........*CHOCKAD*.........jag ska på jobb interjuv imorgon...........på solvalla!.....*CHOCKAD*

whis me good luck<3

Lite försmak av pride

Titt tutt!
Har pricis städdar och gjort mig en kop kaffe. Tänkte att jag skulle lägga upp bilderna från pride igår

Pride Igår!
Helt totalt grymt! Jag har aldrig vart på själva invigningen innan, jag brukar alltid komma till parken och festar. så det här var något nytt. Men invigningen var party! Med Sanna Bråding som konfransiär och didols i backrunden. 
Jag mötte upp min kussin i gammla stan med Freya i tätten. Vi alla hoppade in i en taxin på G till kungsan. Kom pricis när allt trog igång. Där efter rulllade människorna in på band.....träffade massa jag kände , grymt!

Efter en timme av tittande på stora scen bestämnde vi oss alla ( alxe, mike,beck, mimmi, johnny, freya ) Att gå och hitta teddy och daniel. Dem hittade vi inne på krogen och vi anslöt hos snabbt till kretsen i dme mjuka sofferna. Och fy fan va min kussin bjöd på öl och sprit. Hahaaha helt cp va nice det var. Kul och se min skåning till kusse oxå, inte sett han på 3-4 å så..

Så jävla kul och träffa alla gammla från förra sommarens festande<3 Old times<3
Den här veckan kommer bli så jävla grym!<3

Pride har verkligen blivigt en tradition för mig & Freya det var där allt starde för tre år sen, det är där vi har våra rötter, och det är alltid vi två som inleder det till sammans med "the old time peopel"

Lite bilder
'

Upp, upp and awy

Bye bye nu drar jag! Lr först ska jag bara in och väcka Freya!
And by the way fuckers!

Pride festivalen börjar idag! Woohoooho!! PARTY!"Stockholm Pride invigs med en hyllning till kärleken"

"Den 27 juli klockan 19.00 brakar det loss! Nordens största pridefestival invigs i Kungsträdgården som förvandlas till Pride Garden under hela Stockholm Pride 2009. "
http://www.stockholmpride.org/


Lite bilder från veckan

NIce! Pappa kom pricis över med lite mjölk och min systemkamra som jag råkade glömma där i lördags. Så jag tänkte att jag skulle passa på och lägga in lite bilder medans jag väntar på mitt kaffe ska bli klart


LIte från Torsdagen var vi drog förbi Despa köen

 .

Och lite bilder från lördagen............
Fest med släkt och vänner.
Mot stan!

Good morgon

Vaknade pricis, ligger i soffan och ser på "Days of our lives" vilken bajs program! Men den funkar ganska bra för tillfället. Vad står överst på listan idag da? Jo jag måste in till stan och handla en japanska bok till mina privatläxtoner.

MIn japanska lärare är så jävla söt! Hon bugar så mycket att jag blir rätt att hon ska få nackspärr. Hon är verkligen typisk japansk söt/snygg tjej och så bjuder hon alltid på japanskt te när man kommer.

HJÄLP!

MItt hus blev pricis anföllt av två män i scary move masker!

Dem stog här på verandan och anföll mitt hus! Shit va rädd jag blev! Men nu är allt lugnt igen jag och Freya har låst alla dörrar....

F.T. IslandOfficiell sajt: Http: / / www.ftisland.com/

Underbar vecka!

Vaknade med en baksmälla som krävde en kop kaffe och smink, Tre kopare kaffe senare insåg jag har haft så jävla roligt dem senaste dagarna. Från trädgårds fester, dvärg fester till super pakade på Despa.

Helt underbart och snart ska jag lifta ner till Göteborg med Emme. Vi kommer tävla mott Ellie och Beck - FÖRSTEN TILL GÖTEBORG! På tre dagar! Kommer bli party!

D'espairs ray
DAAM det var kul! Den här gången inget köande. Jag, Diana, Fanny & Rickard hamnade i barnen där vi satte hos och tog en öl medans vi vänade på att bandet skulle gå på scen. Jag vet inte rikigt vad som hände men på något sätt hamnade jag och Fanny i en öl tävligt. Rätt så misslyckad. Men Den snygga bartenden började bjuda mig på massa öl  och med hans polare kom ner och började smygga till mig massa öl och vi starade en ny drick tävlig som han vann överlängset. Haha Någon stans där i mitten av konsern var jag totalt ner super pakad! SÅ jävla roligt. Lyssnade på musik, träffade crewet, flörtade med bardenden / superpakad. Sen släppade Fanny hem mig till Shutang där jag somnade . Puss Fanny<3

Vin på altanen

Nu sitter jag här på altanen och dricker vin med Freya och Diana. Myss<3
Så jävla underbart, min och gooda tider blommar upp.


Lite bilder från Harry Potta kvällen

Lite bra

Fick pricis bästa sms av peter, så jävla bra! Hahaha

"haha ja hittade just värsta tussen av rött hår när jag städade under sängen"

Peopel känn min närvaro! Jag märker mina platser jag lämnar. Typ som new nippon shopp som kan gör sig en egen peruk med mitt hår nu mera.=P


Det regnar
Sitter hemma hos mimmi. Utanför regnar det. Känns som om det kommer bli en soffa dag.
KÄRLEK:

Är du kär just nu? - men usch verkligen inte
Har du någon kille just nu - kanske det
Har du dumpat någon? -  yes and I like it
Har någon dumpat dej? - Nej
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? -.....
Vem kysste du senast? - Hemlis
Vem kramade du senast? - Tefelton
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? -

SKOLA:

Är du duktig i skolan? - Om jag vill
Har du bra betyg? - Aa
Har du fått göra om ett prov någongång? - daaaaa
Har du fått ett bra resultat på ett prov? -  klart
Sköter du dej i skolan? - klart ¨går teater, vi leker ju bara

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? -
4
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - mami<3
Trivs hemma? - ja och hos dina i min harry potter skrubb
Har rymt hemifrån ? - Första gången var jag 4XD
Har skrikit och slagit din mamma? - Nej jag älskar min mamma
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Jag har bott ensam i snart två månader så nej..
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - kom igen......

VÄNNER:

Du har vänner? -
verkligen inte!
Du brukar vara med? - verkligen inte!
Vem/vilka var du med sist? - haha för många
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Den frågan kan tolkas mycket länge. Både bra och dåligt.
Har du pussat någon av dina kompisar? - ja jag sprider kärleken
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - .......


ALKOHOL:

Har druckit alkohol? -
mmm
När drack du alkohol senast? - 2 timmar sen
Vad var det för sorts alkohol? - öl.
Brukar du dricka alkohol? - aa
Har du druckit öl? - yes soo good 
Tycker du om öl? - aaaa


Alice in wonderland

ÅH jag  älskar Tim Burton & Helena bonham carter. Det maka parte.


Längtar efter hans kommande filmen "Alice in wonderland"<3

Walt Disney Pictures has provided ComingSoon.net with new images from Tim Burton's Alice in Wonderland featuring Johnny Depp as the Mad Hatter, Helena Bonham Carter as the Red Queen, Anne Hathaway as the White Queen, Mia Wasikowska as Alice, and Matt Lucas as Tweedledee and Tweedledum. Also included are three more pieces of concept art.Rör mig mott civilsationen

När jag vaknade bankade pappa hårt på dörren och sa att vi skulle i väg till banken. Vi åkte in till bromma och fixade med banken, efter som bankomaten åt upp mitt bankomat kort så har jag haft lite pengar brist men nu är det chill.
Sen åkte jag in och mötte upp calle och vi prommenerad in till gammla stan och satte hos och fikade.
#så hemsk hade glömmt hur mycket människor det är i stan att jag blev lite nervös#

Sen mötte jag upp Mrs Fanny and Miss Marika för att se Harry Potta. Åh älskingar, älskar dem vi är så himmla öppna om allt och speicellt sex. Hela Donken fick sig en liten bit av sex education.  Filmen var så där men jag tror iförsig att det är jag som håller på att växa ifrån filmerna dem är ju liksom till ängnade barn. Så det är väll lite hårt att kalla den dålig. Men jag gillar Regissör i den här filmen.


feedback

*uppsss*
Ja nu har jag vart tillbaka i sthlm i en vecka och jag börjar på min andra nu. Fan va skönt det är att va hemma igen. Kände att mina kräkreflekser höll på att sluta fungerar efter "Min lägenhet uppe på sturepaln....Buur jag ryser.
Borta bra men hemma bäst!<3 Efter att ha get min lever ett breack och nästa levt som nyckterist i tre veckor i lilla skåne land kan jag säga "It's over". haft så jävla kul och jobbigt den senaste veckan men jag ångrar inget.

Good ifall min mamma viste vilka små underbara så altan fester jag har haft senaste veckan. De ända som må ha spårat ganska hårt var när camilas polare mike kom med tre flaskor hem gjort vin / två flaskor rikig

Min morgon är fan inte som andras

Hjälp det hoppade pricis in en man genom mitt fönster....... !!

HAhaha

"Good Morgon"

Nu börjar Tennis Veckan

Har ännu inte orkat kliva upp ur sängen, vet att om jag gör det kommer jag tvinga ut mig själv på en yoging runda. 5 min more.
Nu har jag intagit Båstada lr det gjorde jag för två dagar sen igentligen. Båstad är väldigt fint och de ha jag tyckt sen jag var liten meeen jag hatar Tennis veckan! Asså fy fan vad jobbig den är. De är bara grymt med massa steckare och sm  går som den har en påle i rumpan. Det ända som extremt bra bra för min del är att jag tjännar grymt med pengar. Efter som jag oftast passar tennis sjärnernas barn.  Men asså det skulle ju va O.K om alla inte beteede sig så illa uner veckan. Men men shit samma....ikväll är det Rix Fm festival nere på strande. Den brukar vara ganska myssig ialla fall.
Bye bye


Good morning

Vaknade pricis är helt slut efter igår, så nu sitter jag i sängen och lyssnar på Despairs Ray nu album som Rickard skickade innan *Tack*. Åh längtar till jag ska se dem på klubben och sne blir det mucc och miyavi igen!<3 Lovely.


Tivoli/ och en pullan i köket!

50-Talet!
Tiden jag aldrig föddes i men som jag nu har fått smaka på dem senaste dagarna. T ex som nu vid frukost när jag tänkte skiva ett ägg för att kunna njuta av den på min macka. Jag gick in till köket och letar efter något som skulle gå och skiva med, till slut hittar jag "Pullan", en av dem tidgare äg skivarna. "Pullan" är från 50-talet och är en sliver skivare för ägg. "Pullan" är charmig på sitt sätt men en extremt klumpig ägg skivare. XD

Igår besökte jag även Sillamarknaden. Sillamrknaden som jag så länge har  älskat
sedan barnsben. Men som igår kändes som ett slag i ansiktet och alla dem coola karusellerna bleknade,  Tivolidelen som hölls av dem kejderökande polaker, med tygg kepsar och pippa i mun stycket, hade inte direkt något hav av karusellerna, kanske upp till 5 st. Allt långt från sin tid. I'm back in to the 50-thies again! Det känns mer som en dålig film med B-budget efter som kläd förrådet bilivt förväxlat med en en drama 2000-Talet och inte passar in i kulisserna med 50-tals tema.  Men måste erkänna att när det "Skånska Rocken rollers"  drog i gång i det lilla uppslagna cirkus tälet och det klingade dansbands musiken hörs i luften blir allt ganska myssigt. För utom den stinkade sill lukten som ligger som ett tugnt moln i luften.


Style Icon!

The true  and only Style icon for me is Dita Von Teese, If you ask me I believe she is the most beutiful person on this earth.

Dita Von teese
är verkligen en av dem vackraste människorna på den här jorden enligt mig. Hon är den ultemata gurun i fashion and old fashion, the ultimatum  woman of beuty. She is the mother style and beuty. Hon har länge var en av mina stil ikoner, sedan långt tillbaka. Jag älskar hennes sätt och still att lyckas föra fram 40-50 tals kvinna till 2000 talets överdyrkan med volym. Hon är hen härlig mix av snövit med piska.
Och jag dykar henne hel hjärtat.
Köpenhamn<3

Kom på att jag glömmt lägga upp lite bilder från Danmark!  Hade det helt underbar! shoppa, kröka and röka!Jahaa
Falsteboo! Here I'm

Å idag var jag nere på by och shoppade lite med mamma! Det  blev ett grymt snyggt design armdand / ett par skånska trätofflerXD Lite tufft! Sen satt vi ner på by och tog oss en kaffe i den härliga solen. Sen var vi för bi min morfars grav och la lite blommer. Fine! Falstebo är tyst, det händer inget men det måste vara de vackraste stället på jorden


I'm back in the 80-ths!

Min nya kärlek!
Min nya kärlek låg hemma trogen och väntade på mig.....

Volbeat!
 

Efter Metaltown känner jag mig lite upplysst angånde bandet "Volbeat" Så bra live! Helt galet bra! Det var festval kapp numer 1! Så nu har jag fixat ner hela albumet och dem är riktigt bra!<3

Mogen, Stark & Sexig Kvinna till salu!

Har pricis pratat lite med Diana i telefonen...kom fram till att jag skulle köpa lite saker av henne kanske + att hon är en "Mogen, Sark & Sexig Kvinna"! Banne mig! XD

Efter att ha isolerat mig i två dagar snart,  utan tillgång till kanal 3, cigg och vänner har min humör sänks till max. Jag är inte van att vara så här isolerad med min kä'rleksfulla familj.


Bilder on!

Lite bilder från Metaltown! God så jävla underbar speicellt mina och mimms tåg män/ en psykopat som vi hitta på tåget upp till göteborg. Mycket undelig typ. Men Metaltown var helt lovely<3 Sjukt varmnt dock men så jävla  bra!
Nu har jag flytt från den böljande värmen där ut och in till vardasrummet där jag hittade min data som jag nu sitter vid. Sitter och tänker på förra veckans små äventyr men malmö, köpenhamn och Metaltown. Så Jävla lyckat! Träffade så mycket parety  människor, det gött..


Så varmt

Det är så varmt att man nästa avlider, och jag som hade bestämnt mig för att slätta ut min ojämna solbräna. Men aldrig det är för varmt för att än röra sig mot dörren.

RSS 2.0