Helt såld på den här låten


Fortfarande rökfri

Idag är min 5 rökfria dag!

200 pers inför Gökboet!

OMGOMGOMGOMG!!!!!! En månad kvar inför premiär av Gökboet! Jag har aldrig mått så här dåligt tidigare, faan tänk om allt shiter sig! Mycket är fortfarande inte klart.
Vi fick veta första förhands bokningen idag, inför måndagen 24/5 - Det kommer bli en publik på 200 personer. Faan jag kommer aldrig vågaXD Jag kommer bokstavligen dö! om jag inte såklart dör på premiären den 22/5. Faan jag är så nervös!
Här är några av karaktärs fotona jag fotade i måndags :) Dem finns att hitta på facebook hemsidan :) Man kan även föranmäla sig där oxå:)
LÄNK;
http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=281634939331&ref=ts

Fuck for forest




Nu bild från vår göboet produktion, fotade alla igår in för hemsidan
På rikigt(........) Real life (......)


Fire in my hair

Vart inne i ekerös djupa skogar och lekt med Freya & små djuren. Vi åt svampar och drack te sedan dansade vi nakna runt läger elden. VI lekt fire poi!

Hej då !

Nu lägger jag av! Jag säger upp på mig, puss och kram ciggareter men vår relation är här med slut! jag dumpar dig tack o hej leverpastej!


Studentskiva

Jag hade världens finaste studentskiva efter mycket "om & meenn" blev kvällen av och den blev super lycklad! Tack alla<3 Maten var äcklig men sällskapet och spriten var underbar<3 Kvällen var så fin och nu jag tänker på det förstår jag inte hur jag ska gå vidare utan att träffa alla varje dag, jag har träffat alla varje dag i 3 år och nu, snart försvinner alla<3 FYFAN (..) Det är jobbigt men jag älskar dem alla så mycket<3 Hösten kommer bli ensam :(
Dubbel up girl! Hela dagen var galen! Göta källare där vi hade planerat från början fuckade upp sig riktig ordentlig! Vi blev tvungna att byta ställe 7 timmar innan skivan>.< helt galet bara för att Göta Källare klantade sig meeen vi kom till ett finare ställe och bättre! Första timmarna var alla sura och uppröda över problemet som uppståt men när väll kvällen drog igång blev allt perfekt! Älskar min klass<3 Tack<3
Alla var så super snygga occh uppkläda helt awesome<3

Hemlis<3

Det kom...........<3 Framtids planer?

Sailor moon

LOVE....nostalgi tripp, omg... älskar sailor moon! Spelar igen roll hur gammal jag blir!  Jag kommer alltid älska den här serien ! Jag kommer ihåg när jag hde spelat in några avsnitt på vehos och mn lille bror råckade ta sönder bandet... haha jaa då blev det hus i helvet! Salior moon är inget som man tar sönder! Kommer även ihåg hur jag brukade vänta på varje avsnitt varje dag för att kunna spela in på bandXD
Nu har jag fixat fram dem första säsongen (dock inte på vehos, det hade ju vart KING men men ibland får man fuska) jag ligger i soffan med en påse chips  och cola coola och kollar på sailor moon<3 Jaa, jag hade ju studentskiva iför går och kände mig lite extra smart där på kvällen när vi skulle hem så jag bestämde mig att promenera barfota till slussenXD  Så nu är jag snoor sjuk. Men kvällen var Awesome <3 verkligen <3

(.....................................)

I feel like I'm sinking down under ground
Don't you dare do this to me!!!
Life is gray

Fuck this, fuck sweden, fuck everybody
I wish I could crawl back to where I came from, to go back until the mother ship, mother earth, drowning my ears and mouth with water



Hemma från stan

Haft fint besök hela helgen av Bunny Fanny<3 Vi åkte in lite tidigare idag för att försöka hitta det sista till min student skiva på torsdag :) Yes we hittat, jag hittade mig en snygg sjal och en korsett klänning (AWESOME) Sen drog jag och dansade lite pole dance. Ajaja efter det har man rätt ont i kroppen (...) två vecker sen sist jag körde och så nu direkt efter lovet var det bara att kasta sig upp och hänga upp och ner XD
Men nu måste jag sova imorgon börjar skolan igen puss

Vad ska man bli när man blir stor?

Idag var det dags! Universitets ansökningar! Meeen det sööög ju!!  Jag kunde inte söka några teater utbildningar för om 2011 *BAJS* Jag hinner inte skaffa visum för att plugga Japanska i Japan (...). Den utbildningen jag vill går börjar inte igen för om 2 år (.....) Fuccck, Faaan ska jag göra nu! Ett hopp finns kvar det är två skolor som jag också sökte till en i London och en i Usa. Men jag hade ju andra planer

Fotat Fanny Bunny

Fanny har ockuperat hela soffan och snarkar fridfullt medan Family Guy spelas på tven. Själv, sitter jag och foto redigerar några av dem 300 bilderna vi fotade idag>.< Knass, vi blev lite spontana så där efter att ha suttit inne hela dagen och jag berättade för Fanny att jag ville fota andra slags porträtt...soo we want for it! Haha jaa också därför Fannys bild är upp och ner, vill att det ska ge en lite annan känsla eller...XD haha jaa

Tatuering på g?

Nu kommer en sån här period igen, nääääär jag har kollat lite för mycket på LA INK (you see where I going with this (....) don't you:P)
Man blir ju så sjukt sugen på att göra en egen så däär tuff grej! Här är en av 1000 grejer jag funderat på ett tag (Cello märkena)
åh jag vill så gärna få tid och fixa en sån där snygg tatuering

Jag vill oxå...

'
Fan tänk om man kunde få vakna upp så här! Snygg och med den kroppen!
Fatta att bara kunna känna när man vaknar morgnarna, "Fan vad snygg jag är"
Korv...på riktigt fatta att va så snyggis liksom fixom.

FLER BILDER PÅ NENAD

Ny duschad och klar för en natt cigg och sen en godnatt saga.

Skrev tidigare om att jag gjort om min blogg till en foto blogg* Ifall du missat liksom :P* Med mina och andras bilder men mest mina egna. 90% av alla bilder är väll mina, kanske. Inte direkt för att jag tror att någon direkt bryr sig om jag skriver ett A 4 eller lägger upp nya bilder varje dag men tänkte ändå på peka att jag nu gjort det! :)
"Because I love Illustration for the eye, why read ? When you can enjoy wiht just the eye"


Här kommer flera nya, fräscha bilder från när jag fotade Nenad :)
Puss & Nattis ♥

Testa på jobba lite idag

NU är jag på väg hem från min första dag på NYA JOBBET!Bingohal, Awesome! Det gick jättebra, lite tråkigt kanske men helt okeej! :)

Nytt jobb idag!

Ojo vad jag önskar jag kunde stanna hemma idag och bara ta igen mig men NOOOPP, SNOPP* jag måste börja sminka mig därför att idag  ska jag prov jobba i Sundbyberg!

Påsk foton!

Wild carzy asian party last night!

Festen igår var 50/50 av MASSA SNYGGINGAR MEN FÖRHÖG MUSIK FÖR ATT KUNNA TÄNKA.
Jag iallafalll blir irriterad när man inte ens kan höra vad man tänker *kärring på mig* Haha ne, men det gick inte ens prata att med någon liksom, hur jävla kul blir det  då slut ändan, man bara hänger i baren och super istället. Kort summering ( dyrt och ganska händelselöst!) Ganska segt rent ut sagt!
Jag, Dan, Sofia och Calle gav upp halv 4 och åkte och käkade pizza istället!! Sen följde jag  med Dan hem kollade på Svampbob resten av kvällen!
Hääär kommmer bilderna från i Lördags när vi firade påsk hos Tetrs











F*CK, I'm Famous! party



F*CK, I'm Famous! party!

Ikväll är det fest igen! Ikväll kör vi på ambassaden med F*CK, I'm Famous party!
Dresscode glamor
Kommer säkert bli awesome


vaknade ibland ölen

Påsk fest igår! Hos mr tetris* Vaknade ibland öl och cider och läppstift på kinden hmmmm....
Men så bakis är jag inte kan jag ju säga gav upp runt 2 tiden igår efter vi lekt öl spelet. Well...påskfest var bra, massa Disny och godis.


Glad påsk!

Idag är det påsk!wiiii idag uppstår tyyp Jesus eller något  haha jahaha jag vill ändå bara ha goodiset, I'm not a beliverXD
I morse när jag vaknade letade jag rätt på mitt påskägg och  satte mig i soffan och käka massa gott godsi!
- Nice ju :D
Nu ligger jag i soffan med Sara och kollar på "Hana yori dango" första säsongen.  Fett med hana yori dango liksom(och kaffe så klart)
Det här är vad jag hittade i mitt lilla påsk paket
  • Ett turkost påsk ägg med massa godis
  • En jättekanin
  • Ett par shit snygga strumpbyxor
  • En kexchocklad
  • En mascara
  • Två dikt böcker av Pär Lagerkvist

RSS 2.0