Memoirs of a Geisha

Äntligen har man landat på hemma plan efter ett litet mindre stads besök. Nu sitter jag i köket med Sara och dricker te med mjölk i. Jag kollar på min nya lägenhet i London medans Sara kollar på (kanske) hennes nya jobb i New York.
" Life is flying "
Vi ska strax flytta över våra te koppar till vardags rummet och kolla på En Geishas Memoarer. Ses imorgon

Bybye


ABC


God morgon

Ny bakade muffins...
Ligger hemma oss sara och dreglar oavbrutet på hennes vita kudde. 2meter bort, ett fat med nybakade muffins men för tillfället tror jag nog att jag nöjer mig med resorb.

Igår: Diana, Diana vad hade jag gjort om jag inte hade dig<3 Igår mötte jag upp Diana och hennes underbara moder i Mariatorget för att gå och äta en god middag Japansk restaurang..*prata minnen.* De var helt fantastiskt! Och maaaaten! Oh my, smak lökarna "was on fire", 2 öl + en pub senare blev de något thai ställe i Zinkensdam. Jag och Diana lämnat av hennes moder för att fortsätta vår supa runda. Vi träffade upp lite vänner till Diana och  gick in och satte oss på "Tiger"...mysigt ställe dock jävligt fullt.
Efter några öl där åkte jag vidare för att mötta upp Sara. DEE första som händer när vi kommer in på nästa ställe är att SNUBBLAR! Med huvudet före for jag fram *piinsaaamt*
"VEM snubblar?! Klant 3000!"
Effter de blev det shots terapi! Jag skämades så mycket att jag tvingade Sara att börja shota med mig.....aaand the it's dark. Åh nu ligger jag här och dräglar på kudden och saknar mitt morgon kaffe.


Idag: Jag har bestigit Mount everest tyyyp, Sara  rensar garderoben och jag ligger ovan på hennes gigantiska klädhög med kudden och datorn, hand i hand. Ett moln av rosa toppar och glittriga kläningar är de ända man ser så långt ögat når.
Ikväll: Idag ska jag hem. Orkar inte festa mer! Men tydligen har jag ju lovat Mimms att supa skallen av mig idag med och med Emme imorgon (för då blir de kryssning.) Påtvingad alkis , tack så mycket.
Ska väll försöka lura med mig Mimmi hem till mig och kolla på film.
* Kanske kommer Sara och Paris oxå över för att mysa lite.

LOL

WHAT, ojojo...nu plopar de allt upp människor man aldrig trodde man skulle få se eller höra om igen! Facebook är phsyko XD

Kultser Freak

Your bibel may be Vogue but my is "kulturbilagan......"

Vaknade med ett omåttligt begär efter min kaffe & tidning, classy morgong, yeeah right?
Fågel kvitter och tidiga morgnar med sol uppgång (om ändåå)..romantik släng dig i vägen. Min morgon va snarare ett brutalt uppvaknande på min soffa med avslaget, kallt kaffe och någon som förhastat kastat över  min Bible (kultur sidorna) till mig, i ett försök att hinna iväg till jobbet i tid.

Idag: Jag fundera på att åka till Vitabergsparken & kolla på Kungliga baletten idag klockan 18:00. Skulle va mysigt att krypa ihop med en varm filt runt om sig och trevligt sällskap av kolla på lite dans.

Kväll: Sen senare ikväll ska jag träffa Diana & hennes mammii :D Blir en tidig "Hej då middag" <3 Så söt & skruttiig som vill bjuda på middag<3 My love, my love......börjar för första gången kännas att man snart åker.
.


HMM


If you know exactly what you are going to do
– what is the point of doing it?”
Pablo Picasso
Ojooj vad jag har latat mig idag, skulle igentligen täna och bli inte fitness men soffan lockade alldes för mycket...

Kommis kommis

Guuuud vad tråckiga alla är....come on! AHHAA..
Men de verkar som om jag får med mig Ellie, Dan, Fanny och Marika iallafall till Rocks ikväll (Yeaach)


Fest Abstenens

OMG! Jag klarar inte mer! Att sitta hemma, instängd på en ö i  snart mer än en vecka är inte min grej.....*Born to be free* Jag behöver adrenalinkickar, social miljöer, skoj, fuckt människor..JAAG behöver en ute kväll!
Har kollat på Gossip girl hela morgonen och sprungit fram och tillbaka i huset( to much coffe ).....därför är de banne mig dags att komma ut i den friska luften.


Fest Abstenens...


Trick or Treat

I'm so excited! Little more than an hour starts a new day!Hmm, and it must be better then this day!*I hope* I'm on my party/adventure mood :D

xoxo

IT's cold timeing

Time to clean darling!

Jag vet att de kalls vår städning men "Hold your horses" nu rensar jag galleriet in för HÖSTEN. Och till dagens ära har jag till och med byt hår färg och klippt mig ( bye red head ), nya tider, fräscha förändringar !
För 2 månader sen tog jag studenten och redan är det dags att byta stor stad, som jag alltid sakt till min moder
" Stockholm eller större", " And now I'm going, GAAAAAAAWWW." Så därför tädar jag här i min damiga blogg...så jag kan blogga från London med gott samvete utan att damråttorna smyger i backgrunden :D
xoxo

RSS 2.0