Chillar in the vip area


Big Bam Big Bannen
Nu sitter jag här hemma oss Diana & dricker lite kaffe i vår ensama lägenhet. Hehewhe har powenäppat typ några timmar så nu så jag är....PAARTEY!XD Ska snart dra ut strax och festa med lite människor, får se vart vi hamnar.


Tragedi

Tidigare idag:

Så hemskt! Vi jobbar med ett projekt som heter "expriment projektet"...vilket betyder att vi spelar  teater utom hus. Så  idag när vi spelade  ut i en park och roade oss så kommer en liten dam fram mitt under föreställningen och hysschar oss lite förskräckt.:P tydligen har vi stört en begravning 100 meter bort.p såååå hemskt!!:P och vi stog och pratade om hur folk dog i pjäsen:P faan vad jag skämndes! Fatta att sitta på en bergravning och sen höra hur folk skiker om döden och skrattar och apploderarT_T


Picknik med klassen

Nu sitter jag här i parken och picknikar med klassen! Det är jätte myssit! Vi ligger utsprida i gräset och njuter av solen! 

 

[Kock Kock]

Orakar inte plugga mer! Jag avlider! palllar inte..................................................!
Give me some fucking freedeom for fuck *******!

Jag skullle vilja fixa mina naglar, lite som på bilden skulle inte sitta fel.
Massift och mycket! Glitter och glammor. Måste beställa något liknade från japan<3

Just nu har jag en ända känsla i kropp och själ och det är att jag inte har lust med någoting för tillfället. Jag har ingen lust att gå till skolan imorgon ( meen jag måste har teater föreställning imorgon)
Har ingen lust att lämna min stol för att  gå och sminka av mig
har ingen lust att gå och röka
har ingen lust att röra mig överhuvud taget........

Dagens maträtt

  • Dagens nyttighet!

 Grejen är  att jag hatar att göra mat eller så här..jag har inte tålamodet att stå där i köket och göra maten, inte heller att diska undan sen. Asså det är så jävla tråckigt! Allt ska gå snabbt!  Meen jag fuskar mig till min nyttiga matXD Gör lax i ugnen med fetta ost och spenat med lite soja och tarayki sås (MMMMMMMMM) Tar högst 20 min. Sen lite äpple, sallad och tomat! Snabbt coh självstäånigt.....för man behöver inte dirket passa det när det är i ugnen. Så bekvämt! And jag är sjukt nyttigXD 


Suck on that


kärlek....

Vad är kärleken?
Är inte kärleken som nikotinet......? finns den verkligen eller är det inte vi som har skappat den? Ty man må tycka om någon mycket så mycket att man inte vilj skil.ja från den personen men är de det som är...... kärlek? Uppfyller vi inte bara vårt behov av saknad.  Att ha någon nära oss, höra någon annans andetag brev enns egna. Det är som giftet nikotion....,vi kan inte sluta, vi behöver den......den är som en drog får vi det inte bleknar vi och alla färger förvinner.....  Det är ju inte kärlek, Vi är ju folk djur kanske anpassar vi oss. Kankse lurar vi hos själva med att tror att det är kärleken vi hittat. Men vad är kärlek? Om alla var kära skulle man ju knappst byta partner så ofta, korta förhållande vad är det? Kälek eller behov av närhet? kan det va så att vi blandar ihop dessa två? Om vi verkligen älskade någon skulle vi då inte stanna med den för alltid? Någon annan skulle väll aldrig kunna fylla de tom rum  som den personen lämnat efter sig. Dejta känns som en på tvingad kärlek, man bara väntar på att kännslorna ska komma. Man letar efter kännslor som ska f¨ett att blomma för varandra. Men ska man behöva leta längst inne för att be höva bli kär i någon. Är det då...balansen mella att tycka om någon och kärlek rubbas? För man kan ju inte älska .......va ända än man har vart med? Behov, fyller flera  tomma hål än vad ordet kärlek gör.  Finns kärlek fotfarande? Linjen är nog redan ut suddat.

random shit....


Bläddrar lite mellan trean och mtv
&
DÅ!
Först på trean är det evil stildomare
Lite små bicth klankar ner på deltagarna
Sen på mtv är han igen
Söt och underbar och smörar ut av helvete
Detta tyckte jag var lite kul! 
Dagens  tv information

Dagens maträtt!

Sorry darlings, got to cut some darlings
Hehehe sorry men jag är lite trött på att vart jag än bläddra på internet så slängs "Dagens outfit" i anisket på en! Och jag känner bara döö din äckliga trend jag menar dem flesta av dagens "outfit" är ju shit fula som folk lägger upp, jag skulle mer vilja kalla med "dagens offer"! Nu vill jag inte att ni ska tro att jag är en sådan människa som lägger stor vikt på sånt...för det gör jag inte. Känner bara brytt norimen! Så här kommer dagens mat!


Mitt tema var havet, kände att jag lyckades skildra det riktigt bra på min macka härXD

Utkast: V aknade ...

 Vaknade av ett hårt pankade på dörren. Jag hasade mig upp och öppnade för att upptäcka att  där stog Tora och var på G till bussen, och ville hämnta upp freja.  Som somnat hemma hos mig efter mycket tv tittande.

När jag själv orkade mig upp var det dags att börjag fixa sig för at dra sig mot stan. Var tvyngen att ta mig in för att få tillbaka min jacka efter festandet i fredags.
Jag fick min jacka och promernade ner till centralen. Där mötte jag upp alla dessa knas bollar. GIGIIGIGIGI.......
Fikade uppe på Åhlens taket men utsikt över plattanXD Sen mötte jag upp min mor på flyggplatsen<3 Fick en kenzo parfym, älskar när hon kommer med lite supricises. Sen åkte vi hem and I´m back at  the tv! oh yeeach...
 P.S Diana saknar dih hjärtat<3Lördag

                                                                                             Bakis dag! whoho....or noot! Sitter och kollar på "my super sweet 16" hahah så jävla fult igentligen! Fail ungar! Har gjort godaste lunchen ever<3

Smootis, ägg, avokado & kiwi. Skulle igentligen på pickinik i haga parken men det shet sig kan man ju säga, regnet hösser ju ner förtillfället. Så nu blir det tv och ciggareter.
Har tvingat mamma att köpa nya banings piler. Oh yeach! Kommer i håg förra året när jag åt dem gick ner tio kg på två månader! Får se om det går lika bra nu. Helt galet! Kan ju oxå vart för att jag hade det lite jobbigt då och typ det ända jag gjorde va att träna men men.

Förra året!

Partey

BB-Day for Dan! Först träffade jag Lisa, Mangnus, Sofia och Linnea i stan för en fika innan vi skulle dra och fixa oss hos Jave. Så där sprang vi runt och spårade. Handlade lite alkohol, blommer och fixade för kvällen. Sen gick vi och åt thai.


Festen  var nice! Grattis iefter skott Dan! Sköna människor, typ gammla vanlig fest gänget. Jävligt chill fest. woohoho.  Min vackra jacka förvann hem till någon annans så själv blev det en jacklöss hem färd>:<Sen följde jag med madde och Calle och slagde där. Tog faan två fucking jävla timmar att komma heem! Faan asså>:<

Lisa back in town!

Torsdag! Lisa is back min lilla ängel!  It's a fucking retarded nock out när vi ses! vI SPÅRAR SÅ TOTALT! Det kan va så illa för omvärlden men hon är helt underbar<3 Vi gick runt i stan med sofia, lisa polare från göteborg och shoppade lite och hade det nice. På kvällen drog vi hem till jave och shutang och körde singstar o såg på lite film.


Onsdag

Sorry för dåligt uppdatering, har inte hunnit sätta mig vid datan dem senaste dagarna.
Onsdag = middag hos fanny.
Middagen hos fanny var lovely! Grymt roligt och myssit, good mat och mycket wii!
Kom hem till fanny och dekade i soffan och sov ett tag tills folk började komma. Vi drack käkade hennes enormt good pasta sallad. Sen spelade vi Wii fast jag sög ju såå jag forlorade bara i vilket fall. Sen bade vi bubbelpol.

Tickitack

Koffinslav........

Dead man!

Nu gäller dett att bara snor raca!
I natt blev det ingen somn,  tvungen att av sluta massa arbeten och ikväll lär  det väll inte häller bli någon somn!  Idag när jag kom till skolan i mina sexiga mjukisar och min  stickade mössa nerdragen över öronen var det ända jag fick höra att jag såg ut som om jag skulle dö. Att jag såg som om jag skulle kollapssa innom några minuter. Att jag såg allmänt sjukig ut pga stress....BANNE  är det så här det ska kännas att gå i skolan är den fan  i mig inte nyttig! Nu sitter jag mest och försöker koncentera mig och knugga sömnen ur ögonen. And by the way nu har jag sakt upp mig från New Nippon! Har vat där i över ett fucking halv år.........

Kommer känns fett skumt att inte gilda över ditt på ett tag. HAhaha funder på att jävlas lite med dem och söka en anställning till skrikhult XD hahah meen nej får se hur det blir med de. ska snacka med dem till höst igen o ser om  jag går tillbaka om jag pallar och kan.

The Kita-ryu Oshima Noh Family [Japan]

Nice, ikväll blir det föreställning!
The Kita-ryu Oshima Noh Family [Japan] har föreställning ikväll på södra teaten.  One in a life time to see.


Detta är ett av de allra populäraste verken i

No-repertoaren. Fiskaren Hakuryo hittar en

fantastisk skatt i form av en underbart vacker

klädnad. Han bestämmer sig för att behålla

den, men den visar sig tillhöra en himmelsk

jungfru som har tappat den, och hon kan inte

återvända till himlen om hon inte får tillbaka

den.


 


Ett två tre

Fy så myckat att göra tar det aldrig slut? ääh seriöst. JAg vet inte vad som har hänt? Måste fått hjärnskaning lr något. Jag har aldrig pluggat så här mycket innan i mitt live, nä förlåt rättelse: jag har aldrig vart så här motiverad i mitt live. Nu tillbringar jag nästan varje lördag och söndag för att plugga och hinna färdigt med alla skol arbeten. Jag har aldrig gjort det innan... hahah innan varje lördag och söndag var fyllda med,  Fester, party popper, bakis smälla på kaffer med vänner. HAhah inte kunna betal taxi hem, leva lyx utan pengar.
Meeen snart är det rave & danmark!


peace and smile carnival 2009

Jag nu blev jag lite glad! Efter mycket hårt pluggande på jobbet och en hemsk trash dag med en lugg som står ut och in bestämnde jag mig att gå ut till butiken för att
chilla lite innan någon kund skulle komma in, och vet ni vad jag hitta? Peace and smile carnival 2009 dvd!!! Only for personnel. Så då pirrade det till lite extra! Den lågt där i hörnet och såg lite extra tilltalande ut!

Himitsu Kessha Codomo A

Åh jag älskar ;

Himitsu Kessha Codomo A<3väll väll

Missade matten

Trash baby trash

Nej nej nej! Vilken hemsk morgon! Sitter på bussen på G till matten som jag säker kommer missa efter som allt gick fel imorse. MItt hår står åt alla håll och kanter och sminket säger jag bara ugg. Skulle man söka på "Trash. com" Skulle det komma upp en stor fett bild på mig såå där så  att man ser lagom graciös ut...Gärna lite snor som riner från hakan oxå...

Har redan ånngest för hur tagen kommer bli.


To day is the day of to day

Heey

Idag var ganska seg dag. Åkte till skolan för att upptäcka att min läxtion var inställd så det slutade med att jag och kimdely satt oss i biblan och såg på drama. Sen hade vi kuksugar röst övning som jag hatar efter soom den är meningslös och dum. Fick skriva lite om punkens historia* kan det bli mycket mer spänade*......
Haahah sen trog jag och fickade med lite härliga männikor i gammla stan! Köpte även mig en ny tidning, kände att jag behövde det. Funderar på att sätta i mitt lösshår igen, naken känns så naken och jag hatar mitt korta hår som är förlång så det bara hänner och förkort för att göra en frisyr. Väll väll.

Centralskolan
CENTRALSKOLAN! SÅ BRA! JAG DÖR! Försökte länka en bild när jag oc julia härmar henne när hon ska vissa "kärlek på jorden" men dett gick inte att lägga på:/

Ibland händer det

Hahahha jag dör sitter här och försöker plugga. Intalar mig själv att om 5 min ska jag ta upp skol böckerna, gjort detta dem senaste två timmarna. Meen iallfalll Soifa smsade och sa åt mig att gå in på Girugamesh blogg. Så jag gick in för att se vad hon hittat för skoj.....hahahah och där hittar jag det här, asså det är så bra! Inside skämt come real!HAhha hur bara är inte detta!! Alla som kan detta lilla skämt vet pricis vad jag pratar om!! Nä det är såå bra!
Jag vet pricis vem som pricis kände det hemliga meddelandet slå in!  Dolda budskap!


Chiil dag

Dear my friend...                                                  
'
                                                                                                                                                                                                                                                 Idag var det en ganska bra dag!;) Vaknade hemma hos mimmis & åkte till skolan lite senare för att skriva engelska nationela prov. Hoppas det gick bra!! Är fett nervös att sabba allt nu när det inte är långt kvar. Har inte orkar göra mycket på sistone.                                                                                                                                                                                                                    Men idag efter skolan drog jag in till stan med Kim och handlade mig en tidning
oo.oo

P.S jag har ökat in poi kunskaper


01,22

Jag måste verkligen börja ta tag i mitt live igen. Det börjar kännas som om det läggs inget fokus där längre, mitt live saknar mening. Som om jag trappar i lera. Vist jag är på full vift hela tiden men vad är meningen? Jag uppmår ju inget av mina mål. Fine, jag vet mina mål kanske inte för tillfället så konkreta att nå just nu men ändå. VAd fan går jag upp för?  Känns inte som att  jag genom för något av det jag vill genom föra. Vart fan startar man? hmm....


ussch jag hatar den här känslan av tomhet...varför kan den inte bara försvinna.'


Jag kämpar vaafan varje fucking jävla dag med allt.
Undra om lycko piller funkar?..hmmm
tröött

Om jag röker 100 cigg om dagen ......kanske jag hinner dö fram till 20 på ett socialt accepterat sätt....hmmm

Konser kväll

OMGOMG!
Idag var det konser! Girugamesh på klubben! Helt unerbart,, sitter som i chock i Dianas soffa och spelar låtarna ännu en gång!

Idagen började med att jag förov mig till signerigen som hölls inne vid T-centralen. Panki! Så på med kläderna och  sminkinge blev i bilen. Jag tvingade mamma att skjutsa mig till ekerö där jag hoppade på en buss mot stan. And of I goo! När jag kom fram till singneingen gick allt mycket fort, jag och sofia stog under dominicks parapy och var lycklig. Singerning var smiddig och snabb och helt underbar...skönt att för en gångs skulle, att det  inte var foto förbud. Tänkte att jag ska försöka sno åt mig  bilderna på bandet som sofia tog.

Sen gick vi vidare till centralen för att mötta upp Linnea våran tolk till konsererna och hennes syster som oxå skulle med. Vi beslöt oss att åka hem till mig och dianna och chilla fram tills att det var dags för konseren. Dumma som vi var drog vi förbi donken och köpte upp massa mat som vi sedan upptäckte att vi igentligen inte hade tid att äta efter som vi insåg att vi var försendade till konseren:P På tuben, ringa lite samtal ,springa ner till konser efter som det var två minuter kvar till insläppet. Men det gick ...vi han:P Vi blev vip behandlade efter som vi stog på gästlistan så det var inga problem, åh alltid lika härligt med lite vip på konser och irrterade fans.
Kosern var underbar stog på andra raden men blev typ mossad av dem tre jättarna som slogs och sparkades, men men jag beslöt mig för att överge min plats och ställa mig längst back med mina chefer. oh god! Jag var helt i trans<3 inte dirket för att jag stog och spårade som alla andra fangirls utan jag stog och njöt av den underbar musiken och dem sexiga pojkarna på scen. Konserer är verkligen guds gåva det finns inget bättre, live musik över huvudtaget. 
Konseren var helt ut flippade, älskar när folk flippar på scen, det finns inget bättre<3 sen fick jag otroligt nog bassistens bläcktrum. Han vinkade åt mig att gå lite närmare sen så kanstade han det till mig <3 kan det bli bättre.

Efter konseren gick mot artist ingenen och mötte upp mina chefer och snackade lite onm konseren. Sedan skjutsade dem oss till donken där det blev glass och färväll till våra två uppslarbo, Linne och hennes syster. Jaa haha tyvär blev det ju lite dummt efter som jag hade betalt 330 kr för en biljett jag inte änns behövde använa  men ändå så  värt thih


Byebye<3

 

Kan knappt vänta tills jag får se dem på metaltown. Hahah så nöjd jag var nrä dem körde en här låten först efter introt.

Underbar dag

Måste bara skriva nu fort innan känslan försvinner.....
Tack faanny du är helt jävla underbar<3 vet du det? Du gjorde min dag så underbar! Jag har inte skrattat och haft så här jävla kul på länge!<3<3 Jag har fortfarande ont i magen efter att ha skratta så ,mycket. Du är helt jävla underbar och jag älskar dig.....du är helt jävla galen och jag mår verkligen bra av dig. Hihi din glädje smittar. " I'm noooot shutang but I like tooo do him!!!!!" hahahhaa. Tack hjärtat<3

Började med värsta rusen på jobbet med massor av kunder som skulle handla massa krams. Säkert för att det är konser imorgon. sen kom du min lilla ängel ner från skyn och fick mig att skratta...vi promenerad, fikade, åt på shutangs jobb och dansade lite där vi bardisken...helt underbart! Och nu sitter jag i kyllan i brommaplan och väntar på bussen inte fullt lika underbart men men

byebye<3

I don't know äny more


                                                       Even when I can't hold your hand, press my fingrs against your cold cheek. I know as

  long we are under the same sky, that some  day I will smaile again.

As long the sky is blue....


89.0

Hela min osentmental sida är rubbad. Jag är ingen sentemental människa, det är inte ofta jag visar mina kännslor för männikor runt omkring mig. Ibland inte änns för dem jag verkligen älskar men nu är allt rubbat! Jag hatar att vissa mina känslor och lägger heler på ett ytre leende. Jag kan inte göra som vissa och göra en public out cry.... Meen nu....jag vet inte vad jag ska göra....alla kännslor är ur balans!!! Är helt inne i hana yori dango seson 2....min nya jdrama som jag följer.. inte dirket för att den är ny men jag har inte velt se den innan för än nu.....och jag vet liksom inte riktigt vart jag ska ta vägen för tillfället, det kommer så många känslor samtidt när man ser på den..lycka, sorg, glädje.....jag känner mig som ett sentemntalt offer! Raaa! Det tar i mottt att ta sig igenom ett helt avsnitt. nej nej nej!! Jag känner mig helt förstörd....

Nej meen:P

OOH! Nu har jag fått mina practice pois! Lovely, I'm thinnk I  just falled in love.


Igår efter jobbet träffaded de jag fanny en snabbis som bjöd mig på en fika<3 Så vi chillade lite & snackade lite go bitar:P<3 tack för kaffet darling<3

Good morning


Ut genom dörren.
Sitter hemma hos mimmi med en kop kaffe i hande. Mims försvan pricis genom dörren, hon snorade och sa att hon var sen till sist prov. Själv vågar jag inte riktigt ta mig till skolan än. Måste skriva färdigt mitt rättsmål först innan jag oxå åker i väg. Jag vågar inte åka utan att ha hunnit färdigt med uppgiften, min lärare kommer toffla mig annars.


Ja du..

Var hos tingsrätten förra  veckan och hämtade ut ett fall att skriva om till rättkunskapen. Så nu sitter jag här i köket  med skrekande musik och anarlyserar en våldtäckt. Fy, den är riktigt obehaglig! Och med en otrevlig avslutning, sammtidigt  nog hemsk som jag är sitter jag och snackar med Najda om att dra till London i aguste lr vad det blir för att se Miyavi spela. Usch vilken hemsk kontrast mitt  liv har! Men är vi inte så här hemska da? Bara att vi gömmer det..och ite pratar om det betyder det ju inte att vi inte göra dessa kontraster omdevetet i livet
Du har två tidningar med olika rubriker framför dig;
Enna "Karola halkar på scen!"
Andra "20  barn skjutna i Irak"

Jag menar vilken skulle vi helst välja? Tänk vilken som är mest trevlig att läsa till middagen där hemma.
 Hur orkar man igentligen när man omges av både svarta och vitta bollar i luften. Neej nu mår jag dåligt över att jag gjorde denna yrliga gemnförelse................Hatar sånt här.....nej usch nu lloggar jag ut vet inte änns vad jag ville få fram..

Men orka


Barnprogram borde fan va olagligt.
När jag kom hem igen la jag mig i soffan för att se på tv en liten stund, mina ögon fastnade på barnknalen så jag bestämnde mig för att stanna en stund och se vad barn ser på idag. ASÅÅÅ!! VA FFAAAAn!! Helt jävla hjärn dött!!!
Och poland klagar på telitabisarna! Det som går nu är ju pricis samma grej för utom att köns rollen är upp gjord!! Och att barnet inte behöver reflektera över vad som är manligt och kvinnligt som det behöver i Telitabisarna.
Meen kom igen spelar köns roller  verkligen en sån stor grej? Jag menar telitabisarna är ju mycket nyttigare än det som går nu. Ändå blir telitabisarna olagligt i vissa länder för att Tinkiwiki lr vad "saken" heter har en hand väska!? Seriöst så jävla töntigt.........Nästa generation kommer bli hjärn död men veta skillnaden mellan män och kvinnor. Vilka framsteg vi gör här på planeten jorden, grattis! Jämställdhet = 0......

Gammla tider

Nostalgi Trip
Gud, nu har helt snöat in på poi: P  Kär! Jag kan fan inte sluta titta på alla video klipp med människor som poiar. It's lovely!  Heehehe hittade oxå massa gammla foton  får  förr!


Gigedigideigoogoo
 Jaag saknar verkligen dem tiderna<3


söndag

Heey

Åh äntligen färdig! Har städdat hela dagen för att det ska se fint ut när mamma kommer hem från skåne. Så finnelly, finitoo!!!  Nu ska jag sätta mig  med en kop kaffe och beställa ett par eld pois som jag själv kan använda och öva på. NIce! Sen ska jag gå över och terra frejson.


The Day After

När jag vaknade imorse och gick upp för att ta mig titt i  kök efter gårdagens partie. Upptäckte jag att tydligen en atombomd hade inträffat! Mitt kök har ald
rig vart så äckligt! Disk i hela köket!! Jävla tjockisar vi måste ha vart!

Men vi spenderade dag ut och solade<3  Så jävla nice! Nu sitter jag & mimmi & ser på CSN. BUSY*
En underbar Bakis middag

Idag hade jag midda! Med massa underbara människor<3

Idagen började med att jag rulladed hemåt efter valborgs nattens festande. bakis som jag var började jag stor städa, för att sedan vänta in min fester. Först rullade mimmi och jag tvingade in min kvinna i köket för att laga mat (kärlek för den maten). & dansade runt i vardasrumet till BANDIT. Efter en timme rulllade ellie, Beck & Micke med lite kokos bollar och vin. Vi satte hos ut på altanen och rökte och Micke spelade på min el gitar....hah slutade typ ändå bara i massa knarkar vissor men det var ändå myssigt ut i solen. Sen kom Freja, Shutang, Fanny, Marika & Jave. Fanny & Shutan intpg mitt och började laga mat till oss alla. Gud jag ska gifta mig med dem båda, Fanny gjorde en så otroligt god klad kaka som smällte så gott i munnen medans Shutang den lilla thai mannen hade gjor lite asiatisk. Gud älskar er tack<3

Middan var myssig och härlig. Sen när Arian rullade in blev det eld poi! Så nice, han är så himla duktig!Kärlek på hög nivå

RSS 2.0