A Little Princess

A Little Princess, 1995 en av barndomens finaste filmer. Jag kommer ihåg hur jag kröp ihop upp i soffan och hur jag grät när den elaka föreståndarinna lätt henne slava som ett djur. Jag önskade mig in i filmen.
Jag älskade verkligen den här filmen när jag var barn, jag identifierad mig med huvudrollen (flickan), hur hon flydde till fantasin och sagornas värld. Hur hon trollband alla i sin närhet och godhet...hela kliché andan tog en med storm. Litteratur och barnsagor världen som smälte samman till ett...
Vad hände egentligen med ens fantasi? Var tog du vägen? Vilken stig tog du och vilken stig tog jag?
Den indv som inte har sätt den här filmen "A Little Princess", är totalt kass! Då har man verkligen missat en av världens mest magiska filmer någonsin.
Liesel Matthws as Sara Crewe
¨¨
I do love storys. Well I'm off to bed (GOD NIGHT) no more films for tonight
kisses and hugs

Blurry or Crazy?

Akrobatik är en störd hobby ! Kolla vad vi blir ut sätta för

The Days Are Startning To Get Blurry No a Days. Like today


Valérie Moigne

ÅH innan jag somnar måste jag bara gotta mig lite! Jag älskar den franska konsneren Valérie Moigne, hennes bilder dem är fantastiska, drömmande jag smälter när jag ser dem <3 Hon går under namnet " Misstigri"
They are lovely and if you don't think that then you can put a bannana in your ear

(!!!!!!)

Goood kväll! Kom precis ut ur duschen efter att ha tränat i 4 timmar (pust & stön) Men måste man så måste man. Helgen kommer bli galen! Men grym så klart, det är ju jag som är ut (då ska man ha kul till varje pris.)
Fredag konser på fryshuset och Lunaci, Lördag åka limo och festa galet:D
Men fram till helgen är det ända som gäller är skola,träna och sova>.< But but!
+ att jag försöker planerna min London resa!! AHHAAWWWWW!!!  + att jag vill ha en ny jaka (hmm) Ska försöka få med mammi till stan och shoppa lite kanske?:P MMm ja man vet aldrig vad som kan hända.
Ne nu ska jag försöka sova vart en lång och tung dag och morgonen ser fan inte ljusare utXD OMG.....(PUST & STÖN)
Puss ♥

Here we go again

Dripp dropp (.....) Dripp dropp (.....)
- Jag vet inte vad det är eller jo det vet jag. Ne fyfan är i en jobbig period igen, faaan. Känns om om alla kollar och dömer (...) låt mig va bara. Fyfan fucker, orkar inte. I'm feeling naked, lonely and stupied. How lovely it could  be if it just stopt

Fredag fredag fredag

Åh fredag kommer bli pary! Först ska man ju kolla när vännerna spelar på fryshuset och sen blir det fest!<3

En dry martin med strimlade pankakor

Härliga måndag! Då vet att det bara är 4 dagar kvar innan vi får sova ut igen. Samma sak året runt, 365 dagar betyder det att vi tänker den tanken 344 gånger om året, kanske? Fantasilöst! För varje måndag när klockan ringer runt 6 tiden på morgon känner man samma sak ( att hur mycket bättre det skulle va att kasta den i golvet)  Ne måndagar, måndagar dem kan vara härliga dem med (hmm) som idag! LÖÖÖN!

Jag är ett aktivt barn! Som idag!! Idág hann jag med en del gymat, teater, pluggat, tandläkan...blablablaaa(ointresantasaker)

Svängde förbi Jonas & Agnes och kollade in deras snygga och hippig lägenhet! Den var grymnt snygg och mysig! Älska<3 SÅ söta dom bjöd på pankaor och martin med en härlig efterät av vattenpipa (lovely) Dock var vi alla tre lite kassa i köket efter som pankaorna mer liknade strilmlad kebbab meeen sjukt gooda var dem!! Tro mig. Sen drack vi lite, snackad hade gött.

Sen träffade jag pakeman, mimmi, niklas och Fanny i stan en snabbis och snackade lite shit

Appelsin remix

Big Time No!
No to this world! And fuck off! Nu tänjker jag äta en appelsin!

Ut i snö och fota

Helloo World!
Sitter i köket och tar det lugnt, Mimmi sitter mitt i mot och sminkar sig. Vi ska ut i snö och fota lite i snö strax. Mmmm får se om det blir några bra bilder (man kan ju hoppas.)
Hörse sen för nu orkar jag inte sitta vid data längre
byebye

Jag ska lära mig jonglera med eld!

Idag var en riktigt bra dag! Fy fan va skönt att äntligen kunna säga det!:D Aa glad jag blir<3
Började en ny kurs idag oxå, akrobatik! Nice nice nice är allt jag har att säga! Grym lärare han var jätteduktigt! Han har tydligen jobbat med Cirkus Cirkör, det är cool (!!!) Han lovade att han skulle lära oss att jonglera med eld stavar! AWESOME

Imorgon blir det pole dance med Mimmis! Awesome!
Akrobatik

Frukt & Bär

Nyttighet har stigt mig åt hjärnan efter helgens onyttiga froza
Frukost med bär, yogurt,äpple,frön
Lite kvällsmat knäcke bröd och räkor

Blir från Rocks

Lite bilder från i Fredags!
Jag & Beck hemma hos mig
Fanny som sitter på sängen och e lite snygg
Mimmi & Fanny som byter samliv
PARTY
Jag & Ellie
Jag & Ellie<3
Tetris & Mimmi

Byebye voice

Jaag har pajat rösten! Hjälp!

Jag i köket

God morgon här står man lite halv naken och gör frukost
(Luring!!!!)

Sov hos Diana efter Ace igår (BTW hata deras Dj's, die) Jag trodde inte änns att  Håkan Helström hade gjort så många låtar att man kan ställa dem från 23.00-03.00 (.....) ??? Men tydligen har den mannen legat i. Shiit musiken sög men sällskapet var great!
Jaja här har vi i alla fall ett levande bevis på att jag faktist kan göra mat! Och alla ni som miss trodde mig F***k youXD Tihihi. Här står jag och är lite hemma fru när jag gör lite frukost till Diana och mig imorgse.

Tillbaka från helgen

En helg av EXTREMT HÅRT FESTANDE! Men nu har jag jätteupp min söndag blev pole dance och sedan soffan (PERFEKT.) So now I'm back :)
Fredag blev det en utekväll på rocks av mycket shotande...sen är det lite svart. Tror någon bräde runt på mig *hmmm*. CP kväll men kul! Rätt vänner allt som behövs.

Lördag Backis som fan men tog en återställare på pizza hut *Charmit* (....) Ne jag var faktiskt där för att fira Camilas 19 års dag så jag passade på med en återställare samtidig. Well det var mysigt förutom några brudar längre ner  på bordskanten disskuterad att dem sätt mig på rocks kvällen innan (....)
-Ussch sånt hatar jag! Jag är ingen elak människa och jag bits inte sååå varför inte komma och säga hej istället för att diskutera mig tre stolar bort :O Don't get it...sånt gör mig paranoid. Jag är prat glad så. I allafall jag tog en öl och slutade lyssna om hur dem diskuterade min sailor dress och gav min uppmärksamhet till födelsebarnet.
Se blev det Harrys för några till öl och firande av födelsesbarnet och någon timma senare var det bara att springa vidare för att  mötta upp nästa gäng! För lite klubbandeXD

London Calling

Fixat och klart!:D Nu har jag bokat mina flygg biljetter till London!<3 Tihii

GoodMorgon

Goood Morgoon:3
Här sitter jag och äter lite frukost. Mimmi drog pricise efter att ha försovit sig som vanligt. Dags för mig oxå att röra mig snart, ska gå och klä på mig strax och fixa håret. Lite sur därför idag är jag igentligen ledig men jag måste ändå till skolan och plugga;(
Usch (...) Men jag ska mysa till det med att köpa lite kaffe i kafiterin och sen sätta mig i bibloteket och läsa på lite.


More drogs

Min lycka är gjord!<3<3<3
Nytt knark till mig! Var hos doktern i förgår och fixa lite "master drugs", vi vet såna där "vita" grejer (BANTNINGS PILLER) Wohoho! Nu ska jag bli yber smal! Fram med revbenen!:DMåste fixa håret!!


'
Fuck vinter deppration! Nu kommer våren snart oxå  så nu får man börja sköta sig igen. Fixa hårt, stila till sig igen, clean up, träna och såna nödvändigheter. Sluta röka kanske?


Rullar i sängen
Titta booobo!

Shiiit va jag är trött! Helt slut, teater 3 timmar svenska och matte (blää)
Hemsk dag (...) Nu sitter jag hos mimmi och dricker te


Snart smäller det

Jag är nervös! på söndag ska jag har min första lektion i POLE DANCE (längtar)

Toybox

Oh my mitt huvud är förstört,  denna låt, på rikigt jag kan inte få den ur huvudet. VaaFaan jävla låt!!
Som en sämre veritison av Auqagive it to me

och den här!
så söt klänning!<3
puss & natti natti
http://daisydapper.com/

T-shirt till mig

Bara ett sista fånit inlägg innan  jag går och lägger mig.
I want it!!!!!

Hemma från Avata....eller var det Pocahontas?

Hemma från "Avatar" nu:)
Kl börjar rinna iväg och har fortfarande mycket som ska göras,imorgon börjar skolan, borde inte sitta här och skriva men vad ska man göra...kan inte hålla mig borta nu när jag ända sitter vid en data.

Avatar var jättebra! Fett snyggt gjort! Filmen var ju nästan 3 timmar lång men det kändes ju inte alls.
Den var snyggt gjort, den hade attityd, inge tramsigt kärleks drama eller att han blev om vänd från sitt dragiska "jag", den hade snygga väningar, bra skådisar, snyggt filmad och animerad. GOD JOB MR DIRECTOR

Bara en sak som jag såg att en annan bloggare här på blogg.se tydligen oxå hade funderat över. FyFaaan vad den på minde om Pocahontas!!!!!!! Asåå allt hela story telling och kläder, leva i skogen, älska allt som man har fått av moder jord, förälska sig i utbölingen, PRATA MED TRÄDEN!! Det var verkligen den försa tanken som slog mig en bit in på filmen. Hur den "vite"/ "främlingen" kommer in för att hämta sitt! I Disney's Pocahontas är det guld dem vita vill ha, i avatar var de den där lila sten. Faden som dör och allt, den sista striden där dem man följde förstn är dem onda......okeej nu låter jag som  om jag knarkar Pocahontas men tro mig det var länge sen jag såg filmen :P men jag kände bara att det fanns en ganska stark likhet i mellan filmerna, don't you? Never  minde, filmen var snygg gjort! Bara lite bekant historia =PJag vill börja på "Pole Dance"

Jag och Beck har bestämnt oss! Vi vill bli STRIPPOR! i I would like to thnx my mun and day for this chance and blabvlabla....
Hahah nee vi ska inte bli strippor men vi ska börja dansa! POLE DANCE
Wohoho<3

Avatar here I come

Känns som om folk inte pratar om något annar än den här filmern  så nu ska jag äntligen iväg och se den på Heron city (party!) Får se om den är värld eller inte :) Haha när filmen först kom ut trorde jag att alla pratade om animen "avatar"XD SÅ puckad är jag liksom, fattade inte varför alla helt plötsligt börjat gilla animne (out of the blue liksom)XD
Hörs sen Byebye<3

Plugga

Som vanligt är jag sist med läxorna igen, ojojo festande går kanske lite över styr? Det ända jag har gjort den senaste tiden är bara att festa (FESTA FESTA FESTA FESTA FESTA) jaha..kan förstår att alla inte kan hänga med i  mitt höga tempo och lätt blir suraXD Party prinsses. Snos you lose darling<3

Woopsii daaasi nu ska jag återgå till att plugga lite innan jag dra igen på bio med min familj. Vi ska se AVATAR :D

Hello Kitty Bil

Kolla här vad jag hittade när jag besökte macken Q8 i Vällingby för att köpa cigg, haha
Nu förstår jag hur Columbus kände sig när han hittade Amerika! Såååå BÄST!
Jag kände nog ungefär samma sak som han TROR JAG, när jag fann denna söta bil XD
Jag vill oxå ha en Hello Kitty blir -- Faan vad tufft!
HAHAHHAHA

hahahahahahhaha  yeeeesbox!!!!! BÄÄÄÄÄÄÄSSST!

Kaffe hos Diana

Vad har man hittat på mer i veckan da? (Hmmm) Joo har vart med Diana (SÅ KLART LIKSOM). Åkte ditt för att dricka lite kaffe och snacka lite shit.....Ni vet "GIRL TALK"
Men bara det vanliga då, inget ovanligt här inte. slå varandra med kuddar, måla varandras tånaglar rosa, plocka ögonbrynen ja men du vet sånt tjejer görXD
Synda bara att kaffe tiden blev indragen. Det fick bli kalla energi drycker och klibbiga nudlar / kedje räknade vid fönsterrutan :D
När jag var där fick jag en lite julkapp oxå! SÅ JÄVLA FIN!!!! Tack baby<3<3<3 Ett lite skönhets kitt, från Japan tror jag eller aa något Asiatiskt var det väll. Men tror mig det var helt bedårande!  thnxthnxthnxthnx<3
Kolla så fiiiinnnt!

Från i tisdags elller vad var det(?)

I tisdags eller var det kanske måndag..(.nee,) tror det var tisdag i alla fall var jag med Fanny & Niklas. Jag var lite lite ledsen så Fanny och Niklas tröstade mig, Fanny gav mig en sup och Niklas bjöd på bio. Väldigt gulligt och mysigt<3  Jag och Fanny spelade wii (SUPER MARIO) Upp och ner  sprang vi och hoppade runt hemma hos Niklas medan han själv var och gymmade. Personligen tycker verkligen att Fanny & Niklas passar ihop,dem är så gulliga ihop dem två Wii nördarnas (Återkomst.) Sötast ever.....om ni frågar mig. Ne jag blir glad av dem två!

Teater idag

All makt åt Tegeil
-Vår befriare.....

Idag blev det Bröderna Lejonhjärta på stadsteatern. Från den klassiska sagan till ett underligt tolkning med mysitska sidor. Efter halva pjäsen undrar du om inte scenmästaren har halv Tim Burtons hjärna och andra dopat i sagan om Alice i Underlandet. Scenlösningarna var helt genialiska (ASSÅ VERKLIGEN.) MAn kände verkligen känsla av ett annat land men finns en sak jag inte var nöjd med.
Skådespelarinsats! Det saknade fart, gripande ögonblick och det var väldigt barn vänligt. Kaanske inte så konstigt efter som det är en vacker barn saga men när man sitter fast mellan kvalitet och barn vänligt blir det lite tramsigt.
Scenografen Charles Korolys gjorde ett vacker, genialt och konstnärligt mästerverk och lyckades förvandlade körsbergs dalen en plats långt bort då....dem underliga figurena, radiostyrda fåglar, eld och maskerad vakter.
Efter teatern gick jag och åt sushi, handlade lite snygga underkläder och nya kuddar till min säng.På G till statsteatern

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKISSSS!
Shiit bakis och trött är jag minsa! Men här ska man uppp och iväg! Ska dra till statsteatern om en timme. Ska se Brödrna lejaon hjärta (NICE) Nu ska jag gå och sminka mig och ta lite frukost innan den försvinner:)Bröderna Lejon Hjärta

-Skorpan är tio år och sjuk. Hans storebror Jonatan är femton, cool, har extraxjobb som cykelbud och älskar sin bror över allt annat. En natt brinner det i deras lägenhet. Skorpan klarar sig – inte Jonatan. Som tröst skapar sig Skorpan en helt ny och magisk fantasivärld, bättre än den meningslösa verkligheten. Så plötsligt inser han att han har kommit dit. Till Nangijala. Och där är Jonatan!

http://www.stadsteatern.stockholm.se/index.asp?pjaser/brodernalejon.asp&main

Ojojo, här hittade man roligheter

Jag kom pricis över denn bästa ian ever! Ladis lisen

En sida av "PLAYER'S" FÖR KOMMANDE "PLAYER'S"

Så här var det jag kom och tänka på en sak som hände i sommras när jag och mimmi var på väg ner till gbg med våra "TÅG MÄN" för att in ta Metaltown. På tåg resan mellan skåne och gbg kom en kille på, och började prata och han började rå ragg (men diskret....såklart) Hans plan var "sex på toan" och lyckades nästan....mrn drt blrv ingrt toa brsök! Men han lyckades hafa numerna iallfall meen .....våra "TÅG MÄN" berättade om en bok som heter "THE ONLINE GAME BY DEREK LAMONT". Bokens författare är en mycket skicklig player som raggat upp allt han vill från sopor till Paris Hilton. Våra "TÅG MÄN" berättade hur kille som pricis suttit brevid oss använt den teckniken redn från början när hans rumpa landade på sättet mitt imot vårat.

Under hela resa tänkte jag över vad "TÅG MÄNNEN" sägt och allt dom sa hade stämnt vad killen som raggat gjort. OCH SÅ HÄNDE DET! På vägen hem från gbg! När jag på väg hem från metaltown står i toa kön på tåget vem är det inte då som kommer om inte han!
Men den söt tjej i handen!
Jag bara ; OMMMMMG HAN LYCKADES, DEN FUCKERN!

Och elak som jag är var jag ju bara tyungen att att gå fram och hälsa när jag såg att han fick panik av att se mig och förökte putta tjejen tillbaka för att ta en annan toalet.
så nu när jag låg här på soffan kom jag och tänka på den boken:P Och gissa vad jag hittade en hel sida + att denna bok låg på näst bästa plats enligt sidan:P


http://www.becomeaplayer.com/bookstore.htm

Sherlock Holmes

Igår var jag på bio med Fanny & Niklas i vällningby, vi såg sherlock holmes.

Den var assåbra!


Bajs

wesrdtyhilpäöå'¨öoiuytre456790+pååpoijuffghjklöä'ä,mnbvcfdfghjlpå¨åpoiuytre!!!!!

Vafan fövirrad, hade man inte gjort som man gjort hade jag inte vart förvirrad  nu!

Here we go again (more drama)

Varför trodde jag änns för en sekunda att allt skulle bli annurlunda i år?
Jag inlede mitt förra nyår pricis lika dant, började förra året pricis lika dant bara med andra mot spelare,
varför har jag inte lärt mig?
Är man mer i leken får man leken tåla (........)

Good jag är så trött på det här.  Jag föll i den kamouflerad fällen, asså vafan jag är så förrvirrad, trött och sur.


Ankkiiii

Igår var jag förbi Jave för lite myssig mini fest (mysigt som vanligt)
Älskar mimmis nya halsband btw<3
°

Bästa kvinnnan!<3

• Måste bara få berätta om denna coola kvinna!


Tusen tack till denna underbara kvinna som har designat min blogg! Hon  är verkligen grymt duktig<3!
http://psilocybin.blogg.se/ - sae<3

God morgon

Hello!! :D
Bandit bandi! Jag älskar bandi och det är bandit jag sitter och lyssnar på precis nu, någon mer som kanske oxå knarkar lite bandit? (....)Come on darling fler Bandit hore finns det väll, the poison are waiting for you.
Prata med Becky-boo i telefonen oxå, hahah sjungr lite evenesens i örat på henne med min vackra morgon röst...not
Vad ska man göra idag da? "hmmmmm", Tror jag ska till niklas och träffa lite folk, jaja får väll se.

The after the big Day

♣ Först och främnst den NATIONELA BAKIS DAGEN är här nu mer utsäd! DAGEN EFTER NY ÅR.......
Dem flesta är är ju baara så bakis (Like mooi)

The day after (!!!!)
Började med att jag och Danne inte kunde sova så vi  gick upp och halv 9 oc tog några återställare sen tog vi oss en promenad på gården och ställde upp  alla kvar glömnda rackter  utanför varje sovande (par) förnster....KAAABOOOM Alla fick ett härligt morgon wake up booom :D Thihi ♥

Bakis dag kolla på tv, hoppa i folks sängar, spela gitarr, mysa. Prata igenom alla galenskaper kvälleb innan.
♣♦♣♦♣
Good morgon foton

Happy new years peopl! <3

2009 slutade helt perfekt, den BÄSTA fest på hela året måste jag säga! Helt klart ett grymt NY ÅR! Super <3
Mitt 2009 började som ett helvete med konstiga kärleks bajs och bla bla bla bla (....) Men det året slutade med att läka alla problem under året och öppnade helt perfekt. Nu vet jag varför jag älskar mina vänner THEY NOW HOW TO PARTY! AND SO DO I♥
Jag hade så roligt! Lagade good mat tillsammans, drack jävla massa sprit, lekte, dirty(..),dansade, bastade smällde raketer och massa andra saker som jag inte skriver här....;D
Hahaha jaa och så har vi Danne btw som råkade ut för en lite olycka när han skulle smälla rackter (dyng rakt ), Han skade hande och höll på att smälla av den (panki panki panki) Meen Som tur hade vi vår egna lilla nurse, mimmis som fick plåstra om hans hand.
♣♦♣♦♣
New years party pice!
RSS 2.0