Goodii life in a Italingen way

Liten summering bara: Two words; Älskar Rom!  Men jag är livrädd för trafiken där, den är ju helt sinessjuk alla bara kör. Rött eller grönt spelar ingen roll full fucking rulle, tuta och köra! Helt sjukt! Vår taxichaufför satt och fillade sina naglar under tiden hon körde  bil i 11o! Faaan vad rädd jag vaaaXD Trode jag skulle döXD Sen typ körde hon  på trottoaren och spårade ut totalt! haha. Jag har turistdat, shoppat, levt ett riktigt vin liv med livets njutningar till max<3 Obeskrivligt bara, It's a goodii life!


Sen har jag träffat  påven inte för att jag bryr mig om påven men han råkade komma ut i sin lilla mini bil och hälsa på sina och livit firad till haha kan man tänka sig allt bara spårade men det var GÖTT!

Hemma i kalla sverige!

Nu är jag hemma igen! Fy vad Sverige e kallt och deprimerande! FY ****! Inte konstigt att vi är som vi är, spända och stela. Take me back to my happiness o.o!!


Haha sorry för förra inlägget men hade lite brist på ( Å,Ä och Ö ) liiiiksom. Jaha nu e jag iallafall hemma igen! Gud jag har shoppat och shoppat och shoppat och shooooppppaaaat! Fick ta extra kassar i handen för att få med mig allt hem och sen när jag kom in till taxifree gissa vad som hände då!:D  Joo lilla johanna sprang direkt till vin fyllan och cigarett limporna och shoppade lite mera of coruse.
Ne jag är så lycklig över min resa! Grym 18 års present, tack mamma<3

Här är min vackra venisanska mask! Dock från Venedig  från början men köpt i Rom.  ÄLSKAR DEN!<3 Så snygg.
( Jag vet min webb kamera kvalitet är ju inte den bästa men jag får inte tag i min kamera fören imorgon så det får duga för tillfället. )

In Roma!

Nu e jag i ROM! woohoho! det ar underbart ska ni veta! sa javla underbart! jag e lycklig!<3  Har smyggit mig ner till hotelets data fòr att se hur ràsten av vàrlden mar:D Men alla verkar ju vara kvar sà!:D Gud vad jag har shoppat har! Det àr inte nàdigt ska ni veta! Men nu ska jag ut till min lilla vin tràrdgàrd och dricka lite vin och kolla pà solnedgàngen!:DD lovely!<3<3


Byebye !It's time to go

♣ Bybye! Ses om en vecka da<3 Klockan e 6 på morgonen occh jag ska åka vilken minut som helt nu. Guud kommer bli nice! Lyckades bara sova en timme i natt oxå så jag blev ju helt rädd när jag vaknade imorgse och så¨g mig själv i spegen men enorman jätteringar under ögonen! Haha jaahan bybye<3<3


Bra låt

Fuck Japn - Go Korea!XD

Peppar inför Rom imorgon

♣ Vilken skön och ansvars fri dag! Promenerade i regnet med Emma och Isabell igenom byns små gator i två timmar. Tog en kaffe på Knut Jöns, Köpte lite kina mat! Totalt myss you know! Ska kolla på lite J-drama snart oxå. vara lite så där extra värdelös som man får vara då och då.

♣ Köpte två jättesnygga hårklämmor & hårspray in för imorgon! Imorgon BLIR DET ROM! WOHO. Så imorgon kl 6 åker jag till danmark och tar flygget till england där jag mellan landar och fortsätter sedan till Rom!:D

Idag

Idag passa de jag på att träffa min barndoms vän Emma! Skånska flicka! Ser henne inte så ofta typ varje halv år så alltid lika kul att ses! :D Vi Nördade oss med film, Super Nintendo och så klart lite Wii! Aw Super Nntendo helt klart awesome! Synd att den är så bort glömnd. Iallfall efter några timmar hos henne måde jag dåligt och drog hem...fortfarande sängliggande.....ont i magen och mår illa.


Kolla Kolla Kolla!!

Ge mig, gud vad jag vill ha! nunununununu!

Vad hände nu?

♣ Which world do we wont to live in?  ↔

Såg precis filmen (I not there) and now I belive I'm in love

Det känns som om jag vaknat upp ur en mardröm och just nu vet jag inte vad jag känner..





Nu får vi den 25timmen

Nu ska man ställa tillbaka klockan en timme! Sov morgon

8-bitars music!

♣ Usch det regnar där ute! Sitter vi fönstret och dricker kaffe här i min mormors hus nere i Båsta (skåne). Mulet och grott åh jag som ville handla cigg....

♣ Jag hade glömt hur underbart 8-bitars musik är! Det är ju helt fantastiskt ju. Grejen var att jag satt och funderade på vilken konsert som har vart den "bästa" genom åren. SVÅRT JU! Kan inte rikgit bestäma mig men en konsert som ligger högt på listan är 8-bitars bandet YMCK och nej det är inte YMCAXD Två skilda band mina vänner! Deras konsert var riktig Cool! Kände mig helt upplyst efter den. Kanske oxå för att jag inte kände till dem då och inte visste vad som väntade, men när man gick ur lokalen var man lyrisk. Det var som att få vara med i ett tv-spel! Det Var Grymt!

Blogg.com = Fuck Up

Varrför går det inte att komentera på Blogg.com? Varför måste man ha googl konto? Fattar inte! Amanda varför har du en sån svår blogg för en person som jag, som är så förvirrad.
Ville komentera dem söta decora sakerna:D
http://babypinklace.blogspot.com/

God Natt skåne

Sweet dreams

Next stop Rom

Nu är jag i skåne, sen på söndag åker jag vidare till Köpenhamn och sen Rom! Can´t wait!!

Fannys överrasking!

Dag efter korg firandet vaknade jag och Fanny fortfarande full och glad! Fanny hade förberett en heldag för bara hos! Tack så hemskt mycket älsking det var otroligt myssit och roligt! Tussen tack min skatt!<3
Ska försöka sno bilderna som Fanny fotade så jag kan lägga upp dem sen:DD Vi började dagen på SF bio och såg filmen Ponyo. AAA knas den var grym!! Alla borde se den, såå söt att jag smäller av! Sen deigen kollettion och tillsist men inte misnt lite thai på det!:D Tack min älsking! det var en underbar dag och så jäävla bra!!!

Tack för en underbat dag<3

Min 18 års dag var totoly lovely! Så Glad att så många kom och firade! Stort tack till alla! ÅÅH så underbart<3<3 Jag blev verkligen prinsses behandlad av alla<3

NUUU är jag 18!!!

Hellooo!<3
Hemma från Oslo nu! Sorry det var fullt drag där hade svårt att hinna skriva något. Meen har jag en lite stund! Igår fyllde jag 18 år!! AAAHAA WOHOHOO! Så jävla underbart! Var dyngrak redan vid kl 00.00 i Oslo:P Fattar inte hur jag kom igenom flygg tullen. Hahah Sen blev det ännu mer öl med Beck på en lite shit Pub bara för att jag ville vissa mitt lägg. Nää berättar senare! Inte nu.... Men ikväll blir det fest!!! Ska till Anchor och fira! Wohoho

Nästa stopp oslo

Sitter i bilen på väg till oslo nu!

Utanför new nippon

Fy kan inte vädret bestämma sig! Tidigare idag var de jätte skönt och varmt. Nu sitter jag utanför New Nippon och röker i väntan någon med nyckelska komma och öppna OOOCH JAA det är svin kallt! Tur att jag har min data med mig och mp3
byebye

Lite snabb bloggning innan bussen

God Morgon!
Ussch jag har tappat rösten! Låter som en skatta, skrattar som en oxå! OOh KNAS! måste springa till bussen om 5 min... men först tänkte jag bara blogga lite innan jag drar efter som jag är så dålig med uppdattering och sånt.
Nu ska jag till skolan, sen ska jag till SATS och sen ska jag till New Nippon och hjälpa dem packa ihop butiken för helgens konvent uppe i Norge. "AAAH! KNAS tre minuter kvar och lite snabbt dååå...
Ska köpa min flygbiljett ikväll oxå! och så har jag fått ny medicin, ooh måste ta den nu. byebye nu ska jag springa<3
Oh yeach I love my sailor hat!

Kaffe med the voice

God morgon!
Vaknade precis. Ligger i soffan och äter lite grött och tittar på the voice

Resa med still

Kolla in min nya resväska! Sjukt tuff ju! Nu e du lite avis va!XD Fick den pricis.

Oh yes, vikt ned gång, me like


Försov mig idag voopsi, duuppsi! Missade första timmen av manus läsande som vi hade 8 imorgse>.< Men jag orkade verkligen inte lämna sängen imorse....vad ska man göra liksom?
Pjäsen var ändå ganska skum  iför sig handlade typ om att Jesus som råkar födas på ett snabbköp och sen spårar allt, lite knas. Åh jag är så glad jag har börjat träna igen, nu när jag har bestämt mig för att förska mig på akrobat utbildningen! Så nu har jag tappat 7 kg på två veckor! Hohoo thihi goodi, fast det har ju jättemycket med min medicin och att min mage inte fungerar längre som den ska. Men ändå! Då blir man lite lycklig.
Ganska händelse fattig dag. Åkte till T-C med Beck och handlade på Carlings lite grejer. Bland annat schahen som ni ser på bilderna, look up. Tog även en kaffe med lite andra människor. Imorgon blir det planering in för helgens resa för då drar jag till Oslo och jobbar där under lördag och söndag, kommer tillbaka på min 18års dag..
ByeBYe

UrbanNatur

UrbanNatur!

Oktober......oktober...nu är det inte många dagar kvar till min födelse dag! Hoho välkomnar rynkerna liksom! Ne, det är bara jag har svårt för när det blir kallt och grått där ut. Allt vissnar och blir så sorgse där ute. Inget känns bra längre, deprationen smyger sig på, värk och ångest lämpar sig som bäst...alla får ta del.

Glömnde ju Gratta my Candy sweet som blev 18år förra veckan. Grattis!<3 Haha fest blev det!



Konserer! På Lördag

Back till den 10 lördagen!
Träffade Nana som kom upp för Mucc konseren! Som åkte in och såg på kvällen.
Mötte Nana vid pendel och åkte till Östasiatiska museet & kollade in en föreläsning om Japansk idol hysteri av Marita Lindqvist. Hon som skrev boken "Kawaii" för typ 5 år sen om Japanska pojkidoler i Japan. 
*Nana*
Den var lite cool efter som hon vissade massa japnska små klip. Och så klart kollade vi på designen Takuya Angel. Sen sprang vi runt på stan lite förvirrade innan  vi drog och fikade på Cafe 60's, MM det var myss!
Mucc konser några timmar senare. Efter extremt långt väntade på grund av dubbel kö av Mucc fan och hardcore superstar fans som alla skulle in samtid tog det lite extra långt tid. Blåa fingrar, sönder frysta tår och konsern drog igång! Helt klart Grymt som F* A*N! Shit bra konser så glad att jag gick iallfall fast jag inte tänkt. Och tänka sig va! Det blev dubbelt up! För efter Mucc blev det Hardcore Superstar som man oxå fick se om man ville. Men jag orkar inte berätta alla detaljer som hände denna dag. Men den var grym anyhow! Sen efter konsertena blev det röj hos Peter! Slutade i att man fick gå två timmar hem* Goodii*
* Moi with singer and drumer frome Mucc*

The Best Of Cats The Musical

The Best Of Cats The Musical

Thiihi får inte nog! Give me more!  Här är en älder och engelsk uppsättning.
Första videon är med massa olika klipp och den under är hela öppningen!

Cats on stages


Bakfull och lycklig åkte jag in till djurgården idag !

På djurgården väntade mamma med en överraskning eller snarare en 18 års pressent som hon hållit gömnd  i några månade nu! Tack mamma för den underbara upplevelsen "Cats"! DET VAR HELT MAGISK!
Cats the musical, på första rad! Kan ni tänka er att jag njöt!<3 Det är något av det härligaste, coolaste jag sett i hela mitt live. Tro mig jag har sett mycket. Hela grejen bara förmedlade så mycket känsla man bara njöt där ner kruppen i publiken. Det började med luft akrobatiska numer där dem virade ner sig från taket och kom från alla håll ur stolsraderna och utvecklades i storartade dans numer och sång! Jag ryser i hela kroppen! Lite synd att det inte var så mycket teater i men men fortfarande så obeskrivligt bra på så många olika plan att det bara pirar i kroppen. Så grym publik kontakt hade dem oxå. Ryser!:D
Awww å jävla bra! Min mamma känner mig verkligen om hon ger mig "Cats" i present!<3 Love<3
Thanx 1000 more times<3

I skolan

Sitter i korredorren med klassen och väntar på att naturkunskapen. Idag ska jag till stan och träffa Paris och Ted.

Här och är jag och kim<3




Kanelbulledagen!



Kanelbullens dag!

Idag var det kanelbullens dag och alla skulle ha en kanelbulle! Och jag svär ser jag en jävla kanelbulle igen så spyr jag! !!

På jobbet


Frukost Med Gabbi



Jag och Gabbi smög ut och käkade frukost imorse innan stormen tog fart och ruschen kom. Kaffe,cigg och winebrod


Oh sweet home

Shiiiiit vilken en dag! Upp kl 7, bakis och dräggi släppade man sig till jobbet. Jobbade från 9 på morgon till 7 på kvällen utan mat eller rast. Fy faan vad mycket mäniskor, ett tag var kön så lång att kunderna köade i en timme för en kop kaffe. Ne fy asså, idag var inte okej.  Jaha fick skönt med dricks iallafall.


Still drunk...

still drunk! Sitter i köket och äter pizza, fruktar för att om några timmar måste jag upp och jobba igen:P Och jag är fort farande svin pakad. Knas, min chef kommer slagta mig imorgon HÄNGER över disken och spyrXD Haha Natti nattis my love's<3 Natti natt

+ att efter som mimmis data är så världelös att skriva på så berättar jag senare puss

Befor the sleepi time

Ligger i sängen och tvningar mimmi läsa manus med mimmi,"I lodjurets timma" heter den. Handlar om en grovft mentalt störd pojke som har mördat människor och som sister på physkhem under utredning. Lite så härlig små härlig. Men nu ska vi se på lite telly. Good night<3

Ny piercing?



Gud jag är så grymt piercing sugen! Var ju ett tag sen sist. Funderar att fixa en sån här nästa vecka:D Var hemma oss Diana idag och tog en  kaffe och mysste. Och vi båda blev helt till oss över hur mycket vi saknade att fixa med piercingar. Så nu banne mig ska jag ha en till och sen blir nästa steg en tatto.

see yaa<3

RSS 2.0