Mot stan
Hyper aktiv!
Har power walkat i 2 timmar utan resultat. Fortfarande hyper. Men nu har jag löst problemet jag drar till Diana i sundbyberg<3 saknar henne ändå såå. Vi ska dricka lite kaffe, äta godis och se på film<3

Pimpit!

Om ändå liksom<3
Fast jag funderar iförsig på att pimpa mitt PSP liknade eller något åt de hållet.
Good natt lilla blogg

Hyper aktiv

AAAHJHHAAAA!!!!

fghjklöä,mnbnm,fgkilö.........gud jag vet inte vart jag ska ta vägen känner mig totalt hyper!! Har duschat fyra gånger redan bara för att jag mår så skumt och inte vejag varför heler, ångest attck lr inte. Spelar jag Dj Sharpnel på högsta volym och hoppar runt och målar naglarna....samtidigt som det gör så ont i hela kroppen


dfghjm,kl.....faan önskar jag gått ut med min kussin istället för att sitta här. Fååår ryck!

Night rodtrip/ Kul kväll

Igår nämnde jag ju att jag var fest sugen och att vi  fick se vad vi hittade och tro mig, yes we did..

Shit vilken kväll totalt galen, underbar, rolig, hyper, konstig och vacker! Totally amazing! Har inga ord för hur bra kvällen verkligen var! Kvällen var  som en känsla av lycka(flum men) Jag och mimi gjorde oss en sthlms roadtrip under natt som var så kung!

När Dompan var färdig pericad i munnen begav jag och mims oss tillbaka hem igen för att åter gå till vårt soff liggande. Sen skulle jag hem och jag började röra mig i lugn och ro mot tuben när jag fick ett samtal av en gammal kompis i huddige om att det var fest- Och jag var fest sugen så jag ringde mimis och tvingade med henne till hudduge.
Herre guud
vad vi skrattade, hela vägen ditt, allt surre av skratt och knas.
Mimmi  som försökte sälja mig till traffing chines typ och lyckades typ nästan men vi flydde när han börrjade ta mina mått och försökte få med oss till casinos för att spela om pengar. Innan det hade han sutit och bablat på om mina vackra (Tydligen) osvenska mörka magiska ögon. 
 Vi flyde vidre skrattande och glada promenerade vi i spöregnet. På festen blev det poi och massa rom and coola i mängder, grattis dricka coh flörtar och japan och mer än vad jag ska skriva på den här lilla bloggen.

Sen liftade vi tillbaka in till stan med någon snubbe från Dagens Nyheter som körde runt oss i hela sthlm. Shit rolig snubbe, vi pallade inte natt trafiken så lifta kändes nyttigt. Gullmars mötte vi Moa som själv var på små äventyr och sen donken där vi träffa snälla Bastia som typ var totalt över stressad men som bjöd på lite mat.

Sen slutade vi mitt i ute på motorvägen på en lite kulle i mitten av traffiken i slussen. Därsåg vi  på soluppgången gå upp över hamnen med några shit roliga och snygga tyska som var helt galna!  Grymt* Mycket annat myss som hände som jag inte kan skriva härXD KNAS SÅ GRYMT
Svininflensan

Jävla puckon!!
 ugg så trött på svininflensan (WAKE UP) get over it! Alla bara tjatar om den och blabla bla bla blaaa...
Hade ett snack i skolan igår och folk bara "MAAAN KAN DÖÖÖ"
Och jag bara nää inte riktigt, säg någon som dött i sverige?

Anonym " Jaa, EN....nästa dog i sverige!"

Jag  "Nästan?XD (hur kan man nästan dö?)"

Anonym " Jaa men 100 personer i eropa har dött av den!"

Jag " Men ursäkta mig! Folk dör i canser och lungsjukdomar varje dag! Borde vi inte va ,er rädd för cancer då? Lr kanske bil olyckor?"

Det värsta som är typ möjligt är att antal personer insjuknar samtidit i inflensan och detta skulle drabba skolor och arbetsmarknaden. Vilket är dåligt på många sätt, samt utbildning och arbetsplatserna. sen är dock inflensa in allmänt aldrig bra för vissa grupper men vi är fan inte så att pesten står utanför dörren och knackar......

Back to HB

Ohh nu ligger jag hemma hos Mimmi och ser på True Blood med Eddi och Puma<3 Den verkar ganska bra hmmm inte bestämt mig än är bara på andra avsnittet. OOh glömt att berätta!! Nu har jag beställt min student mössa!<3 ooh, men jag har sån jävla ångest inför själva studenten även fast det är typ mer än tio månader kvar. Känns som vampyr är på modet  nu mera, lite surt igentligen hela kangen har förlorat sin skräck  förtjusning och blivit mer ett romantist öde mellan livet och döden, skönhet och odjur.

Meen måste hitta något kul att göra ikväll få ser vad som finns på menyn. Och imorgon drar Fanny till Turkiet. Kommer sakna min lilla tuss<3Igår dagen

Igår blev det spontan bio med Axelia! Public Enemy!

Vi firade att hon åker till england på tisdag, York och försvinner för ett år:/  Hon är tillbaka till min student. Men Public Enemy var jättebraaa lite förlång dock men jag gillade den. Den var så jävla snyggt filmad och väll gjord. Men Johnny Depp gör ganska mycket för filmen för att den ska funka men den är bra. Så värd att se på Bio! Lite arg på slutet dock men jag ska inte avslöja något tihihi men den är värd att se och Depp är grymt snygg.

Innan bio var träffade jag på lite härliga människor, Fikade med Fanny, Beck, Ellie och Axelia sen kom Paris förbi innan hon snabbt försvan igen. Kollade lite på skor då kom Mimmi och Sting och sen även Adrian, Dummle, Tusse och Jonas. Sen Hittada jag Mamma och Lars uppe på Stads Teaten. Efter  det bli det lite Thai på fatt, trog och åt thai innan

bio började med Paris.  Sen sprang vi på Mickis oxå och pratade lite gammla tider/ att hon kanske kunde hjälpa mig få jobb backom konser, yeeach.
Årets bästa textning

Årets bästa texningHAhaha jaa så här såg det ut igår när jag, Beck Och Freya satt och kollade på Snapphanar. Älskar dövtext.
Nu sitter jag och ätter frukost med Beck och lyssnar på Bandit.

Hej då fika
GOOD NATT LILLA FULA BLOGG.

Nu ska kag sova har legat och kollat på Harry Potta. Kom hem för inte så länge sen efter att träffat Linnea & Sofia i stan. Vi hade en "Hej då fika" för Linnea som åker till japan om några dagar för att för att börja på deras bästa universitet i Tokyo. Så grymt! Glad för henne<3 Efter många krammar och mycket kaffe hoppade linnea på tåget till uppsala och försvann. Så jag och Sofia åkte in till gammla stan och fikade lite till.

Min helg......

Knas vilken helg!
Fartfylld och konstig! vi börjar med fregdaen! Min väll plannerade fredag bestog av rave och teater.

Började med en så jävla rolig dag i skolan, jag var speeda och sprang omkring och hoppade. När jag skulle ner i teater förrådet för att hjälpa 1:erna att hämta lite kläder snubblade jag och ramlade i någon konstig position så hela min foten bara sa knak. Det gjorde så jävla ont att jag kräktes mitt på golvet av smärtan. Men efter att ha samlat mig tog jag mig upp igen och fort satte. Några tmmar senare när jag satt i lasseparken och tog en öl med Beck och Ellie kände jag hur benet började göra ondare och ondare. När jag stog upp foten för att kolla vad som var fel var svullnaden så stor att knotor stack ut ur foten *vidrit* Det var som om någon klistrat fast en golfbol på foten. Jag kände bara "FUUUUUCCCK!!" Ravet hur fan ska jag göra nu!?
Stapplade iväg till statds teatern för att prata med mamma vad on tyckte. Slutade med att jag fick en enrom påse med is att stoppa foten i. Kul liksom, sitta på stads teaten med en fot ner stoppade i en påse is.
Mamma var sur och orloig och sa att jag kunde glöma ravet men jag sa att jag skulle gå öven om jag bröt foten.

Det tre muskitörna var underbar! Så cool och väll gjord.....jag ryser av lycka av att bara tänka på den. mmmmmm<3 Sen efter åt skjusade mamma hem mig till mimmi där jag byte kläder till lite mer passande. Sen skjusade mimmis morsa ut mig i skogen där hon droppade mig och jag haltade in in till ravet
Ravet
RAVET var shit kul! vattenpipa grattis öl,
för min del blev det mest sittade pga att jag inte orkade dansa så länge efter som min fot gjorde så ont. Sen kom en snubbe och försökte knarka ner mig med en våldtäks drog som jag fick veta senare att det var. Så jävla äckligt. Sammt att det blev bråk och en kille fick hela ansiktet sönder slaget och sen kom polisen och hämntade alla drog säljare. Men annars var det sjukt bra rave,  deckot var så grymt snyggt!!!! Haha på G hem la min fot av och mike bärde mig hela vägen hem, så söt.

Lördag
Lördag var det mini fest hos Jave. Slutade att jag blev tvyngen att gå på smärtstilande på grund av min stukande fot. MEN! på vägen hem det var då det HÄNDE! Mellan Gamla stan och T-centralen fastnade min tunelbanna. Hela vagen la av. Och jag satt ensam fast i den mörka tunnen förutom ett par som var svin fulla. Det började med att jag hörde visnigar från dem och fort satte till höga stön! Jag blev eyerapt! Jag satt fast i tunnelbannan panikslagen, full och med ångest attacker och två sätten framför hade paret hardcore sex i 40 min innan tåget starde och körde in till T-centralen! Så jävla hemskt!! Kom ju ingen stans heler var ju fast i den äckliga tunnelbanna. När tåget kom fram till Tcentralen togs den ur trafik. Så jag ringde SL för att skrik att dem var dummai huvudet för att jag missat sista bussen hem. DÅ berättade dem att dem skulle ivakuera gammla stan och Tcentralen! PANIK igen. Kändes som ett koncentraltions läger med poliser och väktare. Så när jag skulle fly upp för att få lite luft innan jag fick en ångest attack hade dem stängt hela Tcenralen. Tillsist visade en väktare mig utgången så jag kom ut och fick luft. Där jag hoppade in i en taxi och åkte hem.....knas


BILD PÅ MIN OMPLÅSTRADE FOT

Herre guud vilken helg!

Hjälp vilken helg!

Herre gud vilken helg!!!!  Upp och ner!!! Ska breätta att om några timmar ska bara sova lite först, känns om att det behövs. Men nu Ligger i sängen med magvärk så stark att jag har en hink brevid mig  pga av att jag kommer kräkas snart om inte smärtan snart övergår inom kort, fy faan det gör så jävla ont! ´+ att jag  har blanat smärtstillande med öl efter som hela min fot är paj efter helgen och smärtan i den är knappast  bättre än den i magen! fy.............hela foten är sullen och stiker ut i någon skum ställning. Gooooood jag önskar jag hade mer smärtstillande har såååå jävla ont T_T !!!

Men ska berätta min dramatisk helg när jag vaknar igen! + att jag typ blev "eyerapt på väg hem"

Good night

Jaaa

JAAAAAAAAAAAAAAAA!!De Tre Musketörerna StadsteaternJaaa jag längtar! Imorgon blir det stadsteatern & rave!! Från scen till vip! Kommer blir grymt!
Först ska jag på teater med min lilla moder och se den efter längtade "de tre musketörena". Jag längtar så jävla hårt. Sen blir det ett snabbt klädbyte med mina ny shoppade outfits och lite fix och trix innan iväg till rave. Det kommre bli nice det med.

*Jag står på gästlistan

*jag har vip
*
*kommer få grattis öl

*hello dj's


Sen på lördag ska jag iväg till jave på minifest i farsta


Back to school

Back to school!

Idag var det tillbaka till skolbänken och slaviret. Kände att jag inte direkt saknat något, jag känner mig så hemma i min klass och teater sal ändå så. Det första alla gjorde efter lite uppdat var att plannera inför 1:nas teater invigning inför imorgon, börjar med att alla skriker på varanda......Åh älskar min klass man kan skrika hur mycket man vill sen ta en cigg och alla i nöjda och glada. Här skriker vi oss hessa.


Senare blev det vasaparken och sol med kaffe. Ellie, Beck, Sandra, Bastian och Camila.

Ute i solen

Ligger lite efter i mina uppdaterningar men nu ska vi se. I tisdags var jag och shoppade med mimmis inför ravet på fredag. Helt ny outfit! så jävla snygg! Speciall gjord av hon som äger cum. + Att mimmis  ska va modell för cum! Kommer bli grymt! Sen mötte vi upp adrian, johnny och sting för fika och drack vin vid vattnet i solen.


Måndag! I ...

Måndag!

I måndags var jag ut på stan och fikade med Freya, Fanny,Ibbe, Marika & Robin! Så jävla bra! Efter många kopar och skratt shoppade vi lite hår färg till Fanny och annat gott. Sedan följde  vi Robin och ibbe till Arlanda Expressen. Där dem skulle fortsätta till Greekland

Orkar inte skriva mer... men det var grymt iallfall-god älskar alla dem så mycket<3

.snart åker jag

PEPPEN


Nu sitter jag i soffan och peppar för att snart dra till jobbet, fy jag har en sådan huvudvärk, hoppas verkligen att den går över innan jag börjar jobba annars blir det knas. By the way! Nu har jag taggit ut mitt lös¨hår och förblir kort hårig för ett tag. Burr hatar mitt korta hår, kan inte göra något med det. Och imorgon börjar t skolan igen.....oh god trode aldrig jag skulle ta mig till    3:an.....knasXD


Ojoj vad ska jag göra med mitt hår? Har inte klipptid förren första september, KNAS

Efterblivet

Efterblivna värld med efterblivna mäniskor.....

Äcklad.

så jävla meningislöst! vad är meningen med att gå upp och lägga sig och  gå upp och sedan upprepa detta ett år,  365 dagar . Mitt fall daga18 år [gånger] 365 dagarr. Fuck you god.


Jag tänker sluta gå upp

Fan jag är så jävla trött på invalida människor, utan intellekt, utan syfte. Är hela samhället utbyt mot gludfiskar? Jag mår illa... ingen kan prata, ingen kan tänka men alla kan dömma.  *Vi vandrar i en öken av tomburkar * 

INTO THE NATUREFy snart börjar skolan igen, torsdag. Orkar inte idag heller att träffa någon. Trvis ganska bra här hemma för tillfället, Idag var jag ute och fotade lite. Into the nature!  Här är en bild.  Ska i slut endan bli ett naturkorlas...tror jag....just den här bilden blev jag inte så nöjd med men jag orkar inte anstränga migXD

Men imorgon ska jag in och shoppa med Mimmi & ficka med Robin, Ibbe, Fanny som åker till Greekland imorgon. Dock inte Fanny hon stannar här hemma oss mig. Så ska försöka catcha dem innan dem drar. 
Men nu ska jag över och kolla om Freyson är hemma, hoppas på att hon har cigg på sig!!

"Gud finns nog inte"Är den upprorisk?

Jag har börjat läsa DN, why? Är det mitt stora behöv av kunskap som lockar? Kanske för att jag följa med i det rika näerings livet av kultur som växer oss närmare till hjärtat eller bara för att jag går inför att vara en good, hjälpsam  granne och svisa mitt stöd när jag håller upp tidningen när jag går och hämtar den ur den fula brevlådan och viknar nöjt till min granne. Efter som det är min granne som är chef på DN.

Men idag när jag läste den fastnade jag för "Gud finns nog inte". Rublikern väcker ett snabbt intresse av bara en blick åt dess håll, den behöver inte  änns  formatera en fråga utan ett påstånde räcker dock och väll. Men vilka kännslor väcker påståndet?

En artikel som ifrågar sett tunel reklamen som vi alla har sett när vi troget väntat på tunelbannan. Den föreställer det kristna korset, judiska sjärna och muslimska halvmånen. Jag är inte tronde, jag är indvalist och tror bara på vad jag själv kan framställa. Därför tar jag ingen ställning men det jag regerad på var vad den interjvade persons tolking i artiken.

Citat
"Rosenberg finner kampanjen inte bara förfelad utan också onödig. "
 
Det han menar är att tronde lätt kan bli illa beröda av kampanjen av dessa starka ord som ifrågar sätter en hel existens.

Citat
"Den utmanar ju ens identitet som kristen, muslim eller jude."

Det är sant att sverige idag omgivs av mer en världs religon - Det inte bara den kristna religonen som används i sverige idag utan även andras kulturers tolking och värderningar. Därför tolkade jag själv kampanjen som ett sätt att vissa att vi alla är lika och står undersamma flagga ovasett vilken religon vi har eller tronde vi vänder oss till. Att luckra upp olikheterna vi finner mellan oss. Jag ser igenet negativt i kampanjen som skulle vara stöttande, bara för att man ifrågar sätter religons frågan, utan istället skappar ett tänkande hos varje individ. Fö att få fram något positift, som borde våran gud och nation få styra mig som indivd och mina val.  Är det verkligen så att religonen är ens identidet ?

Källa
http://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/debatt-blagul-gud-1.901404


TorsdagenTorsdagen:

Träffade Nana som var  tillbaka i sthlm!<3 Oh my darling and me went for some coffie. Vi prommendare runt lite kollade på den läskiga ung 08 där alla var i knähöjd och 14! Så vi sprang där ifrån och fortsatte till gammla stan där vi träffade Robin( som jag inte sett på två månader) Trixi och Fanny som dök upp under spöregnen och ånska. Vi satt med kaffe och gott och fikade i spöregnet.

Efter det blev det bio! The Proposal! Så jävla bra!! Helt underbar! Skrattade så jag grätt och jag som inte änns bruckar gilla amrikanska komider.I'm Goning Green

 
I'm going green! Mmmmm bakis mat! Moi love brokoli

Fest igår

Nu sitter jag i soffa och kollar på "Gleen" någon finlands svensk film faan vad seg den är........
Framför mig har jag en riktig fågel buffe med frön från hela världen och olika storlekar, vilket i min familj kallas "Lördags myss" brrrr........

Men igår var det fest! Fest  på new nippon. Först åkte jag hem till diana och dompan och förkrökade innan vi åktei vidare.  Fest var nice lite seg men nice. Nostalig. Sen hade  jag alldels förhöga platårskor som förvandlade mig från hobbit till typ jätte men grymt fina var dem, men varje gång jag skulle rädda diana från sitt *något, vet ej, snubbe typ* meeen så snubblade jag  hela tiden! Vet fan inte om det var alkholen eller skorna. Men till sist var hela fotten blodig. Så vägen hem satt jag på tuben med en blodig fott och ett plåster i  enna handen.

En timme senare fortfarande en blodig fott utanför hem dörren 3 på morgon. Inga nycklar, ingen som svarar på telefonen.....*kallt som fan* Fick stå utanför och kasta sten på fönsterna och bara *psssst, pssst, pssssst* till mormor vaknade och släppte in mig.

Möblerat om

För typ några dagar sen fick jag värsta infallet av förändring! Drastisk* Så jag möblerade om hela mitt rum och blev ganska nöjd faktist.

Förre;Vell det var ganska stökigt och fult innan men sen.....

Efter;


Sen blev det rent!


Bye Bye StadsLiv

Igår kom jag hem efter att ha åkt ut på landet och hälsat på Mimmi i sin lilla stuga någonstan åt helvete där hon jobbar. Hon pysslar om hästarna på  gården och rider dem. Så jag åkte ut och höll henne sällskap en natt och hjälpte henne med hästarna.  På kvällen red vi ut i skogen i en timme efter den långa dagen på gården. Fan vad myssigt det är att rida igentligen! Sen mocka vi massa bajs!  Kom hem igår efter jag svängt förbi stan och träffat Nana och Diana


Lite lösa tankar

Lite lösa funderingar


"Hanazakari no Kimi Tachi e, (hana kimi e)" feber one's more! Det här är ju löjligt så många gånger som jag har sett hana kimi e igentligen, men jag får aldrig nog av den! Så sjukt jävla underbar. Lyckades till och med få Mimmi att skrika efter mer Jdrama när jag rykte datan ur händerna på henne efter vi mokat snusk hästbajs i stallet. 

BTW har vi kommit på att hästar bajsar djur bajs och asiater och alla ändra på andra sidan kontinenten bajsar kontinentalbajs. Vilket  är mer kontinentalt, haaha trött...  Peppar för att åka och jobbar om några timmar.
Måste ta en dusch oxå.....hmmm

Fick en inbjudan av Mika oxå att svänga förbi New Nippon på fredag för old times, hmmm aa why not, kanske kul och se the old peopel...............................lr? Får se ska  höra med Diana om hade några planner att oxå svänga in. Åh juste igår träffade jag Nana<3

My baby<3 så jävla underbar och hemskt söt. så glad när hon kommer upp och förgyller mitt liv med lite extra konstigheter. Ska träffa henne, Diana & Fanny på torsdag och gå på bio tror jag känns som jag glömnde någoon........hmmm 

 

Avslutnings sång från Hana kimi e från Sp edtion

Myss i solen

Sitter i solen med en skål yougurt och min ny fundna bibel,  "Mariln Manson - den långa vägen ut ur helvetet" i handen.
Så jävla skönt att bara få sätta sig i 3 sek utan att det blir knas. Åh så underbart allt är just nu, bandit i backrunden, ingen som ropar, knas va bra det är. Åh idag kommer Robin hem! och Bilen går bra!Yorgurt:
Blå bärs yorgurt
Hallon
Havre
torkade solros frön

Sailor moon tattuerning

Kolla vad jag hittade! Alla som känner mig vet att jag älskar sailor moon, sedan barns ben. Jag kommer igåg när jag satt mitt i  mot tven och spelade in Sailor moon på videospelare,  Så jag skulle ju faktist inte banga på att sätta den där tatueringen på armen


dagens plan

Tänkte att jag lägger upp lite bilder från pride och paraden lite senare när jag kommer hem. Idag ska jag och Mimms åka till stan och shoppa / lite arbets kläder till onsdagen

men nu ska jag åk och äta frukost

byebye<3

Lady GAGA IGÅR!

Lady Gaga so wonderful!
vaknade priecis hemma hos mimmi, vi sitter och hostar i kapp till tv.
Igår var det Lady gaga! sÅ JÄVLA BRA! Jag har alltid tyckt att hon är ganska cool men aldrig rikigt hoppat till musiken. Men hon var grym live, så grymt bra. Synd bara att jag och Beck kom ditt ¨så sent så vi blev in mossade i  folk massan. Dåligt luft och trångt. Älskar hennes citat "Im going to do it on my fucking underwear"  och så blev det sista numerna var naket och fräscht! Grejen är  är hon gör det  inte osamkig hon gör det medvetet och med stil. Så jävla snygg + Att hennes dans korigrafi var grymt snygg. Haha sen spring jag och Beck på hennes bassist och gitarrist, mmm mmm mmm:P

Underbar dag

God natt lilla blogg

H
ela kvällen var underbar från att ha dansat i tre on halv timme på gata i praid paraden till fylle sång fåglar på bussen hem. Totalt grymt!  Men nu känner jag  mig ganska seg och trött. För hårt festande, febern smygger sig på.

N'ä nu ska jag sova helt slut. Lägger in lite bilder och detaljer imorgon bitti istället

/ god natt lilla bloggFör tidigt!

God kl är halv nio på momrgonen! Jag och Freya har okupperat hela köket med toner av bandit och smink. VI håller på och fixar oss in för pride paraden!  Yeeah kommer bli party, så jävla kul! Berättar mer om går dagen sen när jag kommer hem!

Efter paraden blir det fest + att då ska jag hitta min blivande man som har lovar att spruta eld föfr mig. Haha Igår när jag var ute stog jag och poiade då kommer en kille fram och frågar om han får testa, jaja säge jag då vissar det sig att han är gammal eld slukar och eld artist. Han var grym


RSS 2.0