Ocensuerade morgon


40 min

Nu ska jag sätta mig och äta lite, har sått i köket nu och kokat och donat för att bevisa vilken liten kock jag är! MM riktigt gott! Haha fan va bakis jag är idag fick åka hem med sot på näsan. Gled hem till Mimmis 7 på morgon och hoppade på henne och Tetris (snorfull) och kraschade där.Hittade min pole dance lärare "on the tube"

Hahaha lol! Coolt hittade min pole dance lärare på youtube i godmorgon sthlm! Kolla på den här videon så får ni se hur sjukt stört duktig hon är! Tro mig helt in sinne!!

Kohta-Welcomes-back-Maki (Party!) Del 2


Photos!
Tyvärr tog jag inte så många bilder igår :( men några blev det i alla fall! Haha måste ha lagt all min kraft på supandet istället för att fota.  Shit pomfrit, det blev duktigt med alkohol igår och ändå hade jag ingen egen med mig(..) Helt galet 20 sek efter jag tagit mig igenom folk massorna och in igenom dörren fick jag en whisky flaska i handen bara så där! Haha det är så det ska va! Festen var najs! Mys pys liksom :D Alla var dygn-raka som vanligt, pratade med lite olika mänskor men festen hade en ganska lugn stämning. Haha ja, jag hittade två ganska roliga tyskar som jag inte riktigt vet vart dem kom ifrånXD sen några Italienare på köpet av det som blev ganska upprörda när man svor*humor*
Kul att se Maki igen också! Det var bara på slutet som allt spårade!! Fast det finns ju inte en chans  att jag berättar om det här, om du trodde det XD GLÖM OCH DRÖM
Ξ
Men det verkar som om min  EXTREMT spårade party ande är tillbaka*not good* Hmm a tror inte det är så bra igentligen därför att den sidan har sabbat så mycket i mitt live. Haha men än så länge har jag inte satt tequilan i  halsen!:)Kohta-Welcomes-back-Maki (Party!)

Damdidam jag hatar sl! Här sitter man färdig fixad och klar och så går det inga bussar! JÄVLA JÄVLA JÄVLA EKERÖ
Nu blir man 2 timmar sen och igen alkohol har man heller, om sl inte hade vart så dumma i huvudet hade inte såna här problem funnits (.....) Men joo klart alla ska väll ha sitt straff (!) eller?
Vilken toppen kväll(...) kommer säkert bli jätteroligt allt går ju redan nu som det ska.
Ξ
Partijet jag ska till ligger på universitetet (KORRIDORS FEST!!) :D Wohoo dem brukar ju iför sig va ganska roliga eller aa ibland, ibland inte.
Vi ska fira att Maki är tillbaka i Sverige från Japan. Wohooo! :D
Byebye nus ka jag gå man får hoppas att det blir kul ikväll fast man ser ut som en bajskorv

Dans föreställning

Innan man fick åka hem idag och villa sig efter nattens långa fight åkte jag iväg med klassen för att kolla på våra dansares slut arbete:) Dem var jätteduktiga! Verkligen, nice! Me likeNattens äventyr

Ja tyvärr så vann vi ju inte i natt men vi var ju helt klart coolast där ute på plan med våra läder tights och nitbälten!! Men vi höll oss kvar till halv 4 på morgon  i alla fall  vilket är ganska bra jobbat:) Fy så trött jag var när jag kom hem idag, jag höll mig vaken i mer än 24 timmar! Buur fan värre än att rava (!) så nu när jag äntligen fick  chansen här 5 på eftermiddagen dagen efter att krypa ner till kojs för lite sömn. Men nu har jag master huvudvärk och  extremt ont i kroppen (helt handikappad!) istället. Haha jaa det var riktigt trevligt igår dock cpade man ju ut där 6-7 på morgon efter ha druckit 5 power king och 3 kaffe. Jag och Julia cpade ur där till frukost i matsalen som duracell kaniner på knark:D Men hade kul igår!

Bilder från i natt!


SPÖKBOLL IDAG

•IDAG BLIR DET NATT SPÖKBOLL! IKVÄLL 00.00 ÖPPNAS GYMPASALENS DÖRRAR!

Hela natten kommer vi ha spökbolls tunnring! Massa bollar i luften! Hela natten kommer elever från alla linjer på hela st Eriks skolan (t.ex. el, est, florist, trä mm..) och lärare att tävla i mot varandra i spökboll! Spökbolls-tunnring here we come!
Elver vs elvers, lärare vs elever!
Mitt lag kommer att  vinna så fuck off!! We call ourself "Fear of the dark"! Fett tungt! ALLA KOMMER ATT VARA UT KLÄDDA TILL ROCK LEGENDER! VI KOMMER HA MARLYN MASON, NIKKI SIXX, OZZY OSBOURNE OCH NÅGON FRÅN KISS + NÅGON MER!!! :D
Bilder kommer in imorgon om jag orkar! Kommer inte få sova på hela natten men jag peppar med power king!
PUSS & KRAM NU MÅSTE JAG HOPPA IN I DUSCHEN ♥

Hatar värdret

Buur nu är det kallt!! Det helt sjukt hela sl och värder grejen som idag tog det mig 3 timmar att ta mig till skolan + att bussen körde i diket och att jag fick gå från Nockybybron in till Brommaplan. Härliga varma Sverige!

Uppe med tuppen

Good morgon! Vaknade 4 imorse ;D
Det var så kallt i mitt rum att jag inte kunde sova längre så nu sitter jag i köket och dricker kaffe. Alla sover förutom jag (...)

Du måste skämta?

Men nu måste ni ju skämta med mig. -20 grader, snö enda upp till rumpan. Välkommen till nya Sibirien!Ut är det -20 grader
In är det +20 grader
Vad väljer man tror demXD

Manson


Hero?


Ångest

Jag är ingen poet. Jag önskar jag var. Jag önkar jag kunde förvanla mina fula ord till guld med glasyr på toppen. Jag känner bara så jävla mycket ångest (..)


Slut på fina ord

Sorry peolpe men jag tänker inte cedusera länge, take it or leave it. Tror inte ni finner något intresse i det här iallafall, just bulleshit feelings and stuff. Men faan jag orkar inte! Jag måste få skriva av mig och detta är pricis det jag tänker göra. Döm om ni vill eller vad ni gör. Tror inte änns ni finner en åsikt i det. DET ÄR SOM VARNINGS TEXTEN PÅ CIGGARETPAKETEN" VARNING DETTA KAN DÖDA DIG!"
Vi ser det, vi vet det om det men vi analyserar det inte. Vi bockerar dem obehagliga orden, uterslåter dem, vi noterar dem bara men funderar inte öve innebörden. Pirics som ingen kommer att känna någon gemenskap eller notering av det jag tänker skriva nu.

ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST
Jaaag orkar inte mer! Igår var droppen jag orkar inte vara ute ibland folk längre. Mitt physke tar kål på mig. Min luft tar slut och jag får svårigheter att andas och hela mitt syn sätt basseras på golvet. Det ända jag ser är golvet,golvet är min punkt. JaG FÖRSTÖR BARA FÖR ANDRA! FÖRSTÖR DERAS NÖJEN! Jag orkar inte, jag klistar på ett skönt och falskt leende som igentligen inte betyder något. Jag kan inte hålla en konveration elle värre fortsätta en. jAG KÄNNER MIG SOM EN ORM (...) Bryr mig inte, jag orkar inte....
Förlåt men jag är ledsen. Ja orkar inte mer

Mitt huvud spelar mig några spratt och dem sker allt oftare


kan inte röra huvudet

AJ NACKSPÄRR
AJAJAJAJAJA!! AJAJAJAJAJ! Oh shit vad ont det gör! Oh lord!! Jag har fått nackspärr!! Efter att jag försökte stå på huvudet igår:P Oh fuck it's pain, I'm tellning you this  shit hurts(!) Kan inte röra huvudet framåt för tillfället *knas* Känner mig som en pensionär/ ko, ajajaj. Haha ringde min pappa för att få lite medlidande och att tvinga honom ringa min farbror som är naprapat så han kan fixa min nacke men efter som man har onda föräldrar så skrattade han bara åt mig i telefonen och frågade om "jag lyckats stå på huvudet":P

På G till skolan

Nu är jag mätt och belåten och glad öer att jag slapp den snuskiga skolmate, nu ska jag dra till bussen innan jag missar denna oxå:) BYebye

En röd rose och en talrik fett

Missade bussen eller snarare sl cpar sig igen!!! *TRÖTTSAMNT* Så jag gick hem igen och gjorde lite lunch och satte på en säsong "Sex and the city."
Igår var det alla hjärtans dag! Jag träffade Mimmis! NO more  bullshit vi satte hos på donken i tc, jag menar finns det inget mer romantiskt än att vara icke notstalgi. Och tro mig det var det enda stället där folk inte åt av varandras ansikten. Vi åt en massa snabb mat !! Muumms, Vi får fetta oss!! Efter det blev det kaffe "and the talk", pratet om vad som har hänt alla år och blablblaa....hur fetta vi kommer bli dagen efter:P Aaa romantiken flödade! Jag fick en vacker rose  hon fick godis:)Mot stanWoopipbopi, n u drar jag till stan:) Tror vi ska äta middag eller något<3

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!

♥Oh my (....) Here we go again! Each year, every February 14 people say this disgusting and nasty things like "I love you", "I can not live without you" or "forgive me my love" and "blablablablbla." Alla hjärtans dag är pricis som ny år, ny år eller dagens efter nyår är den NATIONELLA BAKIS DAGEN precis som alla hjärtans dag är den nationella äckel ord dagen. Alla hjärtans dag är ut tjatat (PUNKT!)

Idag ska jag inte vara kärleksfull snarare elak och dryg, tror jag bara för att alla andra måste vara så älskvärda. Haha ska dra och gyma snart och sen lite senare ikväll ska jag ut och träffa Mimmi för lite romantik och snusk! Vi ska ut fira 8 år och med lite tradition därför att varje år, varje alla hjärtans dag dissar vi alla för att bara hon och jag ska gå ut och fira att vi fortfarande har varandra ↓

Tro mig denna finna tradition kommer efter fuckt up break ups, heartbreak and tired of love, all love nagging nostalgia blabla. Så då blir vi lesbiska för en dag och firar lite because thats love ♥
But It look like someone love me

Happy B-Day


Igår firade vi Camila på Rocks (19 år) Happy B-Day Big Girl!  Konstigt nog kom så mycket annat som kom upp att jag tappade fokus lite, jag vet inte rikgit vet vad jag ska tycka och tänka om igår. "Hmmm konstigt...."
Men när vi väll var på rocks var det trevligt, fast jag stannade bara en och halv timme :)

Cream de la cream

♥ Breakfast 2 o'clock and not a second too late....
  • Avokado
  • Ägg
  • Hallon
  • Musli
  • Halv mandarin


SEX AND THE CITY HELA MORGON

24 timmar, 3 min och 40 sek  och nej jag tänker inte lämna min data och hela sesongen av "SEX AND THE CITY"
Mummm ryser av lycka!♥


what would a girl do without her Sex and the City moments. It's like therapy with the image and sex, a wonderful mix of vulgar and fashion vogue at the same time.
Ligger i sängen med datan i knät och täcket över huvudet. Efter den lång och konstig natt igår är den slappa morgon man behöver. Den vanliga kaffen nära till hands, it's just perfect :)

Samman fattning på gårdagen>.<


Im feel like I'm back to cokoo towin!
My "past" is running faster
then me and now it's back!
Woobiooliop...What do you do? Running to the gym more often? Hoping for some conditioning so we can continue to running? Fuuuck,
this is fuck up .. it's all over to Cook town
again. The only thing missing now is that my dwarf who are welcoming me with open arms, hug me and telling me 'welcome back'
Back to the madhouse
3 lost loves all back on the same night (..) All at
the same time! A high friend back from over 8
years (THATS FUCK UP!)
and a little chocolate sauce with it and everything is perfect.
Truffles and coffie AND YES I'M
Lost In The coko NEST!
Bybye brincelles! I belive I have
to cut my brin out with a spoon.
Im feel like I'm back to cokoo towin!
My "past" is running faster
then me and now it's back!
Woobiooliop...What do you do? Running to the gym more often? Hoping for some conditioning so we can continue to running? Fuuuck,
this is fuck up .. it's all over to Cook town
again. The only thing missing now is that my dwarf who are welcoming me with open arms, hug me and telling me 'welcome back'
Back to the madhouse
3 lost loves all back on the same night (..) All at
the same time! A high friend back from over 8
years (THATS FUCK UP!)
and a little chocolate sauce with it and everything is perfect.
Truffles and coffie AND YES I'M
Lost In The coko NEST!
Bybye brincelles!
I belive I have
to cut my brin out with a spoon.

Pictures from an Exhibition

OMG!! Faaan vad jag vill se den här! Kolla på hela videon!!


Pictures from an Exhibition  Sadler's Wells Theatre, så värt att jag nästa kan köpa mig en flyg biljett till London bara för att se den här!<3 Den ser ju helt stört cool ut!:D

Lite glömsk

Fan oxå! Glömde ju att lite bilder igår *synd :(* Why didn't I do that? (hmm)

Tjockis Dag!

Hej Hej
Idag har jag haft mig något av vad jag skulle vilja kalla för tjockis dag! Mummisgt & gott<3 Sov hos camila i natt efter som vi var ute på Rocks igår! Mycket trevlig, Nicklas började brinna! Lite roligXD Haha ne fy vad hemskt jag låter när jag skriver det så där men det är sant hans kläder fattade eld på något mystiskt sätt efter vi vart ute och rökt...så när vi var på väg ner för trappa kunde man se små rökmoln komma puffande upp ur hans kläder, hans rump bandana hade fattade eld. Lugnt han lever än, vi han släcka elden i tid!:P BTW rocks hade en väldigt syngg DJ eller var han deet? Eller så var det jag som var för ful, inte riktigt säker på det nu när jag faktist tänker efter (mmmmm)*dagens filosofiska tanke. *
Kvällen var trevlig inget märkvärdig men helt okej. Haha men I morse var det grymt, hela morgon helt perfekt med hemma bio och frukost med en smula kaffe! Så det ska va ju :) I'm loveling it(....) Ne, nu ska jag och min kexchoklad kolla på lite kdrama byebye

.

Försov mig!!!!!!

ÅHH neeeej! Nu försov jag mig igen>.>
Haha så typiskt mig, alltid. Men nu sitter jag  på bussen och ska in till skolan i alla fall och ha lite teater. På tal om teater var jag på en förhandsvisning igår av en föreställning som heter "ÖN". Den var va bra men konstig och kanske inte riktig inriktad för min generation men jag gillart anyway, konstigt nog. Haha den ena skådespelaren, han  råka visa snasen XD När han lite snabbt skulle på med kläderna igen:P


Beck 19 år!

Igår blev beck 19 år (gammal tantXD.)Jag, Fanny, Niklas & Alice firade henne med lite bio och pussar!
Vi såg "where the wild things are", jättefin (ÄLSKA)Ice Cream

Going from sweety toooo fattooo!
Oh god what is wrong wiht me! It's not okey to go "fat" again!  Can't stop!
Ice Cream
Ooo

Min skol dag


Lite bilder från idag, skola skola skola>:< Det ända vi gör är att repa repa repa

Hej hopp liten snopp!

Kom precis hem från en  lång dag utan några överraskningar..kollar på simpson nu. Har typ tappat skriv lusten och livs lusten, säkert vintens fel! Allt är så tråkigt och dumt nu mera. Faan jag behöver sommar och sol. Igår var jag och klippte mig! Det var väll dags för det meen jag kan inte riktigt bestämma mig om jag är nöjd med de nya heller inte om jag saknar mitt röda.
Jag vet inte om jag tycker det är fint eller fult....Lr aaahaa raww, det kanske var finnare innan eller?

RSS 2.0