Igår dagen

Blir  från sjukhuset igår * Älskar min lilla skruttunge<3

Igår dagen vilket kaso!

Hela gårdagen är som ett blurr just nu

Diana ringde igår och berättade att hon råckat ut för en olycka, så hon frågade om jag kunde följa med henne till vårdcentralen. Så sakt så gjort, 20 min senare mötte jag upp min lilla älsking diana i sumpan. När jag såg henne komma gånde vinglade hon lite och så ostadig ut. När Jag senare såg på henne lite närmare håll såg jag att enna sidan av hennes ansiktet var helt svullet och blåt. *Blev helt livrädd när jag såg det!*

Så jag följde henne till vårdcentralen. När vi kom in sa dem till oss att det inte fanns några akut tider. Men när  jag blev irreterad och visade henne dianas ansikte så ändrade sig sjuksöterskan sig och gav ass en tid.
Hon blev indagen på akuten och dem ringde efter en ambulans. In i ambulansen och iväg till karolinsk.  *hehe jag var fett nöjd att jag fick åka ambulans* När vi kom in på karolinska la dem henne på en liten sjukhusbår där hon fick ligga innan undersökingen började. Sen flyttade dem henne in till ett rum där dokton fick kolla på henne. Sen blev det röken men innan det vi fick väbta på röken i 7 timmar.
Men under vår väntetid så satt vi oss och roade oss med att mobba alla andra runt omkring oss  och den bitterfittan till sjuksköterska och hennes söta lilla spanska proelev som inte visste något om medicein. *Efter det blir det mesta blurr ut av att jag var så trött.

Dagen var otroligt seg och dryg på sjukhuset! Men jag är glad att diana mår bättre nu! Och jag gör alltför henne så jag bryr mig inte om jag hade behövt sitta där ett dygn till.
Det slutade med att hon hade fått en hjärnskaking och blev kvar under natten på sjukhuset. När jag var på väg hem var jag helt slut! Hade inte ätit  på 24 timmar lr sovigt ordentlig så under mitt telefon samtal  på väg hem med mimmi  somnade jag mitt under samtalet:P

lördag/söndag

Med huvudverk och smärta i resten av kroppen ligger jag här nu i min säng, redo för John Blund. Har tillbringat hela dagen i sängen. Kom hem 9 imorgse dirket efter ravet. Så jag hade inte hunnit sovit någonting än. Meen jag måste säga ravet igår var någo av det roligaste rave jag har varit på!  Musiken helt underbar, spårade total under hela kvällen och dansde i 7 timmar med minder avbrott av rökpauser. Så sjukt bara dj´s! Helt underbart!<3  Om jag inte hade så ont i huvdet nu skulle jag börja dansa nu.

Kvällen tog sin början med att efter jobbet. Efter jobbet åkte jag iväg till mimmi. Där satt vi i soffan och sminkade oss till sterarin ljus efter som det var under earth hour. Det var ändå ganska myssigt, tyvär bli förblinade när vi skulle ut och röka och såg att på andra sidan huset, tog hennes enorma fetta granne prominera naken i köket!* spring runt och shakde lite* Sedan drog vi till ravet och shakde som FAN! Så bra! Freakde lite, ibland alla höga människor....men det var så kul.! Dem utlänska djnerna var riktgit bra!! Då och då blev vi tvungana att gömma oss mitt i smeten där det är som varmast. Dem så var där och inte förstår vad jag menar med att det är varm så är det så här att det blir ¨så äcklig och svettigt att det troppar från taketXD Och govet är helt fuktigt och svättigt. Såå  nasty! Men iallfall vi blev tvingna att  gömma oss efter som vi hela tiden blev smygg fotade av en snubbe :C och plus att det var massa fotografer som hela tiden skulle ta foton oss, och jag som hatar kamror och bara får ångest  var detta ett måste att gömma sig. Så vi var ju inte dirket fräsch när vi tog hos till bromma för att äta fruskost innan bussen hem gick.

But weell nu ska jag sova<3

Jobbig morgon

Vaknade 10 min innan bussen gick idag. SÅ jag hann inte fixa mig till jobbet imorse så ut som ett moster med exteion som stog åt alla håll och kanter. Inte vackert.
Sen blev min buss jätteförsenad i byttet vilket lede till att jag kom försent till jobbet, hade panik, det strog männikor utanför och stamade som skulle fotas med SJX loggan.
Fotografen var inte glad. Han hade typ stått ut i fyllan i 40 min och väntat. Sen när alla väll  fått komma in och värma sig lite hittar jag inte kläderna! * PAnik*"! men sen när jag väll lugnat mig hittade jag dem:D

Men ser fortfarande ut som ett monster och ikväll är det rave....hoppas det blir bättre

Modefotograf

Fick pricis veta att jag ska hjälpa till som modefotograf under en modevising i april. Ska fota på både framför och bakom kulisserna. Så det blir nice.

Miyavi & Melody

Grattis till denna fantiska musiker!
Nyligen släpptes det att Miyavi och sångerskan Melody har gifte sig. Bröllopet var privat och hölls någon gång i oktober förra året. Andra ryckten säger oxå att Melody väntar barn. Men miyavi ska själv ut tala sitvationen den 5 april.
Man kan ju tänka sig att det är oxå förklarar varför han har tonat ner så mycket stillmässit och tagit bort piercingarna. Och lite där till.
Melody lämnar sång karriären och förstätter året som fashion desinger.
Men verkliegn grattis till dem snyggingarna, som säkert får ett lika snyggt barn.
 
(Miyavi skrev nyligen detta på sin blogg)
"I don't want to comment on this situation at this time.
I didn't plan to say this in even a whisper
But as a justice to the relevant places
At the live on April 5th, when I graduate from my affiliation with PS Company
After making some various distinctions
I wanted to properly announce this to my fans from my own mouth
Honestly, I would be lying if I were to say this isn't unfortunate.
I'm so sorry to all of my Comiyavi who were hurt by this incident as it is more than anything else against my will.
When the time and place comes, I'll properly convey things in my own words,
so I hope I can have a little more of your time
I'm not going to run and hide,
My dreams are unshakeable.
Believe wat u believe.
Trust wat u trust.
I'm just here.
One last thing,
Everyone, thank you for your warm messages. "


Sitter is skolan


Skola
Nu sitter jag här och jobbar över. Måste fixa massa saker och sen ska jag iväg till teater föreställning. Men innan det ska jag gå och äta sushi med sara. På den gooda resturangen här brevid med extrem good sushi, med extremt snygga japaner.

Sen ska jag till mimms och festa lite med henne och sen ska jag hem tror jagXD

11:oo

Försenad imorse igen!
Försov mig två timmar imorse så jag missade hela japanska lextione. Min sense bli inte glad! Fick typ kom in i slute o be om förlåtelse. Hahaha men men sen hade vi svenska som inte dirket var någon större höjdareXD Men det är ju bara en dag till sen är det helg och efter de är det bara en vecka kvar till påsklov.

Torsdag

Sitter och fixar och trixar med min nya underbara data! Men håller på att installa panda på de nu så jag vågar inte gå på internet riktgt än såå jag håller mig till skrutt datan ett tag till.

Efter skolan mötte jag upp mimmis och handladen en rave biljett inför helgens rave, sedan for vi iväg till ungdomsmottaingen som var ständ. Lite fail. Han ta en fika med paris och hennes polare och efter det mött jag mamma. Och nu är jag hemma

Ego värld

Jag är trött på den här plantens jätte ego! vad har hänt? Har hela planeten gått och blivit narcissister?......vart man än vänder ansikte träffas man av ett jätte ego. Som inte kan få nog av att prata om sig själv och hur vacker den är.  Vad hände med blyggsamhet? Vist det är väll inte fel att man tycker om sig själv, jag menar det är en skön kontrast i mot tiden när alla spaing runt och skrek att dem hatade sig själva. Men att höra det sjufrya sju är fan tröttsamt. Jag menar whats upp med hela modell hysterin? Face it! Alla kan inte bli det modeller.
Jag är så trött om att alla tjatar om hur bra dem är och hur deras modell drömmar ska gå i upp fyllese....seriöst  vad hände med ordet "ödmjukhet"? Måste hela sverige tvågs matas med lexion så dem iallfall kan så upp ordet?
Fine, de är inte är inte fel att folk kämpar för att förbättra saker i sitt liv och inte bara sitter och deppar utan faktist försökert...men kan hela plast förebilden försvinna. It plastic everyvere!
 Vad hände med orden "Hur mår du", det blev ut bytna mot jätte Jaghet och en bild på bilddagboken. Jag orkar inte med alla jätte egoon, lr typ ordet "tack" är utbyt till "jag vet"!........
Orkar inte med alla själv upptagna cp

20:00

Jag är så jävla bortskämnd att det är äckligt! Får fan det mesta jag pekar på. Kom igen, redan det här året och lite ut av föra har jag fåttt ett psp, usb mine, mobil, system kamra, photoshop, gitar, förstärkare, en resa till england & min 18 årsdag kommer firas i rom, och nu  har jag fått en helt ny data! Igår efter mycket liska och frustation kastade jag min gammla skrutt  data i ******** för att jag var så trött på den.  Men den var iförsig rejält gammal och trögg.
Och nu idag kom min mamma hem med en super fin och super fräsh ny  data bara till mig!<3 Så frässch älskar min mor!<3

ucih

Det snöar.............................

18:00

Sitter här och pluggar för full hals.
Håller på med japanska glosser, barocken, upplysningen och en 2 A4 på en engelska bok.
Ooch om några timmar kommer min lilla syster förbi och sover här, har inte sett henne på typ ett halv år så det blir nice! Kommer säkert sluta med att vi står och baka som vanligt---fetton på oss

irreterad irreterad irreterad

Inte min dag helt enkelt.......min bärbara data gick sönder idag med alla viktiga papper (hurra) Jag hatar min blogg efter redan en veckan, jag har ont i foten efter trafik olyckan, jag är irreterad på männsikor, jag är stressad, jag kan inte sova, jag har grov prestations ångest, shakeseaper föreställning, glömmer manus,min kropp är inte som den ska, min tid för omvärlden är noll = noll, min offentliga människo skräck växer och ångest.....what a luck day...hurra + min penna gick sönder..

11:00

Sov hos robin i natt efter att vart på stan och fikat med han, fanny & ibbe.  Det var nice, som vanligt sa vi att vi skulle spela massa tv-spel och va tuffa med vi slutade i kökets hos hans mor och drack te. Sedan hela morgen fick jag höra när han fickade sina låtar. Det finns en låt som är så grymt bra! Som jag fick tjata mig till, innan han gav med sigXD meeen så fin! Smälter när jag här den! Härlig morgon med kaffe,robin, cigg och den låten

<3

Singing in the rain

 

Bara för bra!

Sitter på jobbet och har inte speielt mycket för mig. Väntar mest på att tiden ska gå.
Men när jag satt och youtube klickade lite hittade jag min favorit musikal på japanska "singing in the rain"
Asså det är såå bra så man dör.....det låter ju fan i mig hemskt men dem är så underbara och likanar verkligen filmen! ååh det här gjorde verkligen min dag!


Harry B James

Så skön fredags kväll. Nästa helt perfekt. Började på krogen med mimmis och beck på Harry B James.  Vi chilade åt hade det allmänt myssigt. Träffade trevliga männsikor. Sedan drog vi på någon lite cp och snuskig fest i solna som sög! Massa fjortisar och jag mindes pricis varför jag inte tyckte om hemma festerXD  Ugg och musiken man vill ju bara spy på någon lite idomin unge.Men men  ska ju inte klaga så¨nu sitter jag här hemma oss mimmi och gottar mig med te.  

 Goood Natt<3

Fredag

I morse när jag vaknade låg det en liten emme och sov där. Hon kom igår för att vi behövde fixa och trixa med våra dialoger inför idag. Men de blev typ bara film o chips men det var myssigt.
Hoppade upp hur sänge och satte på BANDIT, på radion sa dem att det skulle bli upp till 6 + och jag kände vårvibbarna och satte på mig typ det tunnaste jag hade.
När vi gick till bussen blåste som F*A*N! Men jag satt och peppade med att min 6+ snart skulle komma. Men nu sitter jag här på min Historia läxtion och kollar ut på det grå mulna värdert och fy faaan vad kallt det är! Jag vågar inte änns gå ut för att röka:P meen nu skriks det om att vi slutar och jag ska väll röra mig till den läskiga matsalen med alla äckliga människor

Byebye<3

Dear My Friend

Dear my friend
Sora wo mina yo, ima watashi wa
onaji sora mitenda.

Dear my friend
Look at the sky, now we're looking at the same sky
No matter how far we're apart same world, same generation
Like the sea and the sky it could also be connected somewhere else
Dear my friendif I could follow these clouds I wonder If it would lead to you
Say "Hello" I tried shouting your name with a big voice into the sky I truly miss youSpontan

Jag älskar verkligen musik. Musik är något personlig och inget kan ta ifrån dig den. Ingen jävel kan någonsin rätta dig för vad som är rätt och fel. Den kan få mig glad när jag inte vill prata. Den kan få att minas saker, le,skratta gråtta, glömma, skapa saker, den kan symdolersera saker att olika människor kan minnas tillsammans ecetra...
Musik är helt magist, helt jävla fantastisk. Den är unik. Det finns aldrig tillräckigt med musik. Men själv är man ju inte tillräckigt musikalisk att man kan skapa något sorligt nog. Jag har alltid önska att jag kunnat sjunga så jag kunde hoppa på musikal linjen, ååh jag blir fan imig helt lyrisk när jag ser en  musikal. Synd bara att min sång röst är dödande.
Men jag kunde faktist sjunga jättebra när jag var liten! DAM DAM DAM!! Jag fick gå hos en oprasjungerska som lärde mig hur man skulle använda rösten ordentlig. Varje gång det var någon fest var jag alltid först upp på scen. Så när jag var lite var jag ganska duktigXD nostalgi<3 Men det sorliga i denna lilla lycko bubbla är att jag började röka och typ blev av med de lr något.
Det ända jag kan ju är att artikulera och prata från magen, what talent! Nä men man måste kunna de när man står på scen.

Min blogg känns antingen shit fåning lr deppig och jag ska pricis förvärra den. Det finns för tillfället en ända låt som verkligen gör mig så otorligt glad! När jag hör den kan jag inte sluta le och minnas alla fest och danmark när denna låt lagt sig som en tydlig näthinna.Jonas brukar alltid freka till den här låten...jag blir så glad när han frekar ut totalt. Det är så kul, han är den party trixare! Så jävla rolig människa anyway fuck him jag ska komma till låten nu.
Sitter och lyssnar på singel och sökande! Alla som inte har hörten borde serigöst gå in på youtube nu! Ge den några gånger innan i dömmer denXD Jag vet skam på mig för att jag änns gillar den

Good moring<3

Good Moring Good Moring
Vaknade av den minder lugna och ro fyllda "SMF- haha" låten som jag av missdag måste råkat sätta som alarm igår. 

Mobilen hade tokring hela morgon.
-( Leeet meee sleeep, for fucck *****. ARga manga ögon och svett tråppe (som dem får)!!).
När jag ängligen orkade vända på mig och se efter  vem den skyldiga  var såg jag att det var mamma som ville kolla att jag levde efter gårdagens lilla olycka. Hon hade panik över att hon inte svarat när jag ringde igår.
Hon låg LALA-land och jag satt på en åker kl 23.**.  Och fick lifta hem med en skada fot.  Kännns konstrasrenXD
Kollade n lägget efter gårdagen som jag skrev  pricis när jag lyckats få skjus hem av någon snubbe..gud var förvirrad jag var igår. De mesta i de inlägget är ju osamman hängande även för mig:P Jag måste blevit realt förvirrad efter jag slog i huvudet lite.
Jag tycker så synd om han som körde bussen. Jättesnäll kille som fick panik när bussen gick sönder. Han hoppade upp och ner sammtidigt som han försökte ta kontrol över sitvationen. Han sprang fram och tillbaka för att kolla vi som var kvar i bussen( 4 st ) inte hade skadat oss. Hoppas bara han inte fick shit för bussen.

Meeen nu ska jag gå och dricka kaffe, bye bye<3

Trafik Krasch

Shit.......
Satt på min buss hem från en föreställning idag som var sjukt bara. När vi kommer mitt i ingensta och jag sitter i min egna bubbla så släcks hela bussen ner och ett, två tre....kraschar hela bussen ner i diket. Jag flygger ner på golvet och skadar benet och slog i huvudet. Hela bussen skunner ne i leran. Dörrana gick inte upp på pga vattnet på andra sidan. Alla fick pressa på dörrna. Hela framsidan av bussen blev täckt av lera och vatten. Jag fick panik sprang ut på åken och började kjede röka. Mamma svarde inte på mobil, det var mörk, jag hade sjukt ont i foten.....bussen var paj.....kändes som fucking survivel!!!! shit hade så jävla panik......stackas busschaff var orolig....inte okeeej. Men nu ska jag sova snurrar i hela huvudet, helt yr......lägger upp upp bilderna på bussen sen......

Dagens I-lands problem!

Kära lilla lilla lilla lilla lilla LILLA blogg.
Dagens I-lands problem!
Oh jag villl fixa mitt hår igen och ha massa pengar så jag kan spändera upp dem. Funderar på om jag ska på  An Cafe på torsdag men efter som jag är så fattig lär jag ju inte änns komma utanför dörren om ekonomin får bestäma.
Meen efter som mitt jobb inte kan ge mig biljette den här konseren, efter som att jag inte ska jobba får jag väll spräcka spargrisen:P
Och som alla plattan barn säger " ya ne, neko-chan"!!!!!!!!

Tråckigt på jobbetOh så underbart, slutar om en kvart! Men än så länge blir jag sittande i den lilla cd-butikem. Sen ska jag hem och sega mig. Funderar på att gå upp hyber tidigt imogon för attt dra och tränna. Efter som jag och mimmis har ett vad om vem som kan gå ner i vikt fortast till 3 april! Vinnasren får betala nästa raveXD MEN MEN  Jag har syndat! Det låg lite godis på jobbet som roppade mitt namneXD lr??:P Men jag ska vinna!

"Tutto a te mi guida"

Tutto a te mi guida
Allt leder mig till dig


Måndag

Måndag Måndag
Kära lilla måndag fan vad du inte är välkommen! Jag vill ha ledighet, nuuuu
Sitter här på min data kunskap och filosoferar över livet. Over and out!

Säger ju det jag suger på att bloggaXD


Godmorgon!

Jag sitter här och gnugar sömnen hur ögonen, tar in doften av mat från köket.
Njuter av känslan att inte beöva göra något.
Himmlen är blå och från radion hörs Marlin Mason dova röst.

Idag känns det verkligen som om våren är på väg! Himlens blåa ljus, snö som kryper sig ner mot vägskälen.
Går man ut mötts man av vår doften! En bit bort syns en vår eld. I luften är det +9! Oooh mer sånna här härligheter!


Rätteelse

Jaaa freya jag vet att det heter Saknar* inte skanar vägrar låta dig mobba dettaXD

*Tidsepok*

Jag sknar verkligen det gamla, allt gamalt vi gjorde, faan va jag skanar det och sommaren

Önskar bara att det fanns mera tid
 


succé !

Efter att bara 3 minuter har min icke logiska blogg fått 3 besökar! shooo hooo!  Undrar om det läser lr roar sig med allt cp som står här....hur fel in satt alla meningar ärXD

Jag tänker därför finns jag

Sitter här med huvudvärk och froza. Har inget bättre för mig iallfall så det spelar ingen roll, kan lika gärna skriva av mig lite...haha om det finns nån som kan tyda mina stav fel:P Fan jag är trött på alla sentementala bitter ****** men nu sitter jag här och frozar lite i " public attention"  "ooh what a attention hore!" men va fan ändåå, det är ju inte direkt som, om någon kommer att sitta och läsa. Usch jag är så jävla trött på den här världen! Jag bryr mig inte om någon för tillfället känns det som men okeey, jooo det gör jag visst i för sig . 

Uusch på människor överhuvud taget känner jag bara! Vad hände men Jag är trött på hur jag better mig och hur andra better sig. Vad hände med "vett och etikett people?" 
*Illusion? *

vi är alla så fullt upp i vårt egna hyrper aktiva liv.......får spat av att tunnelbannan är försenad med än med minut? Har botox stigit oss till hjärna?
Det ända vi gör är att analyserar världen om kring oss för egen vinning. Vad är värdet av vår tid? faan nu spårar jag igen med mina "filosofiska tankar"  Kanske dags att ta sig en cigg istället

Men jag ändå är inne på matrialistiska saker ocg egoo......Bokade pricis hotel till min 18 års persent! En resa till Rom!


Twilight Komplex!

Änltigen den nya boken har kommit ut på svenska!
 Vilket betyder att jag och min dyslex måste ta oss iväg och handla!
                                                  / ARR


Fortfarande Lördag

Hatar att känna mig tvingad till något! Och just nu känns det som att bara för att jag har skaffat den här bloggen måste jag skriva i denXD Känner på mig att hela det här blogg försöket kommer gå åt helvete!


[- .-]

Lördag, Lördag Kära Gammla Lördag

Happy hour all night long = No
Humöret går upp och ner.......kom pricis tillbaka från freyson efter att pussat lite på henneoch tagit en cigg

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0