You spin me aroundSeriöst I'm in LOve agien! Mina tidiga tonårs år blommar upp igen efter Metaltown. Jag har inset att den sexigaste man på jorden är manson! ASå jävla cool och bra! Känner mig helt lyrisk nu när jag tänker tillbaka på den gammla tiden utan gränser, utan kunska.

The god.Sorry att jag i te uppdaterat på typ två veckor snart meb det händer så mycket runt om kring mig att jag inte hinner. By the way jag blir kvar i sk¨åne längre än väntat*kuk* måste på begravning så jag får inte åka.


<3

Festival in my heart<3

Ljuva Falstebo

Jag älskar mitt sommar hus! Hela insidan är ny designat av en desiger! Allt nogrant ut tänkt, från top till tå.
 Det är så jävla fräscht, mode tidningar över allt, plastma tv, ljus i olika former och storlekar, pastel färger, nya möbler med vackra design motiv,  allt vackert dekorerat<3 De först jag och mimmi gjorde var att kasta på hos i bikinisarna och rusade ner till den vackra sand stranden där vi blev sittande resten av dagen<3 Vattnet kallt som is men vi kastade hos i det. Njutande av dem 20 graderna i luften<3Destination Completed

Finelly we did it! Tog hos från sthlm till skåne. Jag är hemma, hemma i mitt barndomshem!*Lycka!*  Efter en slitsam dag med flygg, mat brist och cowboy hattar nåde vi vårt mål. Jag är så lycklig att va tillbaka här igen, in te änns ord kan beskriva hur glad jag känner mig<3 Just angånde min jättepaking, lyckades jag med Frejas hjälp som fick putta back  ifrån för att få upp väskan på bussen:P hehe men som tur var de bara medelsålders tidningsläsare på bussen.
FLYING TO THE MOON

 Imorgon flyger jag till söder och lämnar sthlm. Meen jag har förbret mig jag har både min data, min kamra & mitt psp! i WONT DIE.  Men nu måste jag gå, byebye<3


Well I did it ...
Well I did it! Nu har jag löst mitt största broblem! Till en väldigt stor lösning! Jag  byte väska, det var den röda jag först försökte paka i och några hjälplösa försök med att hoppa på den tills jag insåg att jag inte änns fått ner allt jag behövde ha med mig. Så jag bestämmde mig för att byta till en större väska. Meen nu är det bara ett problem kvar, ni kanske inte ser det på bilden men den svarta väskan är så stor att den inte kommer att gå igenom första bussdörren...ni vet där man går på som vanligt. Så troligen kommer jag väll få stå och knuffa och puffa upp den för busstrapperna. Oh god jag hoppas att det inte är många människor på bussen idag!

HJÄLP!!

Paniiik!! Min resväska är för liten!! HUR ska jag överleva!! jag får inte plats med alla mina skor och ägodelar!! Hjälper ju faan inte änns att hoppa på den!! PANIK!!

En seg lördag

  Nu har jag städdat mitt rum in för att jag förvinner till skåne. Kolla så fint mitt damiga skrivbord blev<3

Bakis lördag med good mat och en agrevsiv Freya....mmm me like<3

Glad midsommar!<3


Jag hade en jättefin midsommar!<3
Började hemma hos Ellie där det blev jordgubbar,köttbullar och sprit. En riktig midsommar! De ända som saknade under middag var den årliga midsommar kransen lr den årliga blommster kläda ("kuken") Becouse! I hope you all know! Att vi firar fruktbarheten under midsommarXD Helt underbar. Skönt att se ellie igen hon svek mig och lämnade mig kvar i regniga sverige för att dra till kanari örna men jag fick i alla fall en lite soveri.

Efter det åkte jag hem till Lo och tittade in med min lilla kir. Hemma hos han blev det fest, lr rättare sakt han och jag som spårade och började rå supa med orentaliskt i backrunden. Slutade med Tussenbörder där jag slocknade till den härliga draman.

Jävla hore blogg!

fjgöazdhjifsjijgoifdgjpkjojtposjfgjfsdigjfhusg4trexdcfghjk,l.öwsedrftgyujiklöäökjvcxszaxcvbnm,.,mnbvcdxsdfghjklöppoiuytrertyujklkjhgfdsfvgbnm,.l,kjhgfdfghjklkjhgfrdfgh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SÅ! så känner jag! Dumma jävla kamelblogg! Die!

dsgasjgijfhughrafidfhgtrej8rujhgbnvcdiufbgiojhjikolkjhugyfujikolkjhgfyujikl,jiuhgtftgyujiklojiuhgytfgbhnjmk,jnbhgfk
hughudjsikjiuhguysbxchu8jedxikjmndoi9kjmsnc fiudenj kidryjoik2wmcoicdme hgbhj

Så känner jag! Hore blogg den raderar ju allt jag skriver!

Flyttat ut

Åh nu har jag flyttat ut från Diana. Fy fan, jag saknar det redan! Vill tillbaka min Harry Potter skrubb! & att kunna sitta och prata med min älsking i köket medans vi röker men nej i stället skickas man ner till skåne nu på måndag!*suck*

Tick....Tick.....Tick..

It's not okeey any more. I been thinking.........I sorry for my bad grammar and my cheap spelling trick I learnd in english class that I now pulling out of my ass.
The clock is 5 in the morning and a can't sleep! I got a mental block disturbing my desperate head for sleep!
 
If I fall a sleep  nightmare will be back to attack....
I wish I could put a lock around my head and swallow the key down to my  thought. But instead for staying down there I just throw it up.  It is like telling your self to stop breathe, you can't becouse then your lung will expode!! I don't wanna fall a sleep anymore I can't contral my thought.

Space Robot<3

Jag har ju en liten Robot kärlek! Kan ju säga så här t.ex mitt ideal rave skulle vara "ROBORT CITY":P( sÅ fräscht det skulle vara) Eller om jag fick stila om hela mitttt rum kan ju gissa hur det skulle se ut. Iallfall jag är helt toktig i robotar! Tycker dem är lovely.  Och idag anlände ännu en till, till min samling! Space Robort! Så sjukt fin! Fick den av mamma!<3 Det som är så fräscht med den oxå är att kartongen är 50-tals designat!


Lite snabbt

Har vart och firat både korase och robins student oh mami vad med alkohol blev krogen efter korse och hem till en polare efter robins. Stolta över den båda!!

Hem från Adelsö

Vad har hänt mer sen sist? Mycket.....
var på fest igår ut på aldelsö blev lite to much på slutet kanske men vafan.
Vaknade med huvudet i toan där jag blev kvar ett bra tag under morgonen. Efter att letat upp min mössa ibland sovande människor begavs sig jag, åsa och någon annan brud oss av från villan. Men inte riktigt som vi planerat! När vi kom fram till busshållplatsen upptäckte vi att det var två timmar kvar tills nästa buss skulle gå. Jag var fast besluten på att jag skulle hem från denna ö och snabbt skulle det gå. Så vi börjadae varndra i spöregnet 8 på morgon.
 Det blev ett klacksko race i klänning  och stilet mitt ute i regnet på en krokig lansväg( mitt humör var inte på topp då:P)
Efter en timmes gånge genomblöta bestämnde vi oss att försöka lifta fram till färjan. Efter mycket svordomar och fingerpeknade från mitt håll stannade en bonnde. Han plockade upp hos och det blev bondemusik i bil som luktade koskit. Men han var trevlig och pratade gladt på under bil färden.
Han släppte av hos på den andra ön där vi hoppade på en buss mot ekerö och somnade. Frame vi ekerö ringde jag mamma och tvingade henne att komma och hämnta mig.  

The pirat is back on track

Heey hopp! The pirat is back! Sorry för att ha typ glömt att skriva något på typ en veecka. Haft mycket på gång. Tänkte att jag skulle lägga upp bilder från skolavslutningen och the party after.Inte så mycket bilder från själva sakerna som på gick mer cp bilder underkvällen. Det var iallafall skönt att äntligen få sommar lov! Efter avslutningen drog vi in till söder och spenderade våra pengar på kaffe, alkohol
 och en och annan liten kanel bulle. Efter några timmar där åkte vi vidrare till snuskiga fjortis rålis, hur vi hamna där vet jag inte med där blev vi kvar till 2 på natten sen blev det donken.

Fanny on the phonen

Hehehe Fanny on the phonen! Fanny the man!

Sitter och har sexsuella, förvirade samtal med Fanny
" Anki jag har vsaxat benen.....och nu står allt hår ut men jag ar inget hår!" hahahhahahahaha

asså ingen  fattar men det är cp skämmt!! & DEM ÄR UNDERBARA.

Gattis älsking<3

Jag är så stolt över dig och glad att jag fick komma!  Älskar dig! Så jävla glad för dig hjärtat! Du är underbar, finns inga ord för dig. Faan känns så  skummt att tiden går så jävla fort det var inte länge sen du var 13 och jag var 12. Underbara kvinna grattis!<3<3<3
Slutet

Sista dagen i skolan! Nu är det bara avslutningen kvar & sen är man fri! Sista dagen spenderade vi med treorna och fixade för dem. I slutet av dagen blev vi tillsagda att  döma skåpen......själv äger man ju ett klädskå där inne så jag och Beck kasta in allt i ett lakan och drog. Mycket fiiint* Sen åkte jag hem, där jag hitta Diana och Calle framför tv. Byte om lite snabbt och åkte vidare hem till Fanny för att fira att hon tagigt studenten.
Fixar & Knåppar

  MVG, MVG,MVG,MVG,MVG!  Låt mig säga så här jag klarade provetXD Fan var nervös jag var in för provet! Tror jag svamlade bort hälften av alla min svar och åsikter till konstiga liknelers och typ "baaaa" och någon skum genmförelse med Hiter>:<. Men  men jag fixade de!
Och sitter jag i skolan fortfarande full efter igår, partey! or not huvudvärken börjar komma i kapp.  Längtar till lunch men istället sitter jag som juri för utsparkningen för treorna. Hittade även min klänning inför i kväll, så vacker!Först tänkte jag den här klänningen men det blev det inte:P Det blev en annan jättesöt, vissar sen.

På G

Sitter med freya på bussen på G in till skolan för att skriva mitt omprov i rättkunskap!O:O  Sen ska jag mötta mor och handla en klänning till Fannys studet mottagning:)


Sjuk video

Hahahaha fy faaan va elakt! hahahaa

Vad hände med mina skor?

Vad hände igentligen?
Efter gymet mötte jag upp mamma och vi gick och åt lsushi<3 Älskar min mamma hon är så klokren. Varje gång vi är ut och äter japansk så är det första hon är att smyga sig till toan och kolla om dem har en "japansk lyxtoalet"P hedhe så ser man om hon kommer tillbaka besviken lr inte.  Eller så höra "pissst pss pss, johanna psss, du måste gå in på toan, nuu!"hehehe. Sen åkte vi in till T-centralen där vi shoppade. Nu har jag även hittat en jätte fin pressent till Fanny!:P *NÖJD* Meen back to my pont, mina skor. Mina älskade underbara skor, svin dyra som jag tjat mig till. Står i kassan på G att betala, jag lysser som en sol över att jag har dem i hande, med tankar på hur lång jag kommer bli istället för min riktiga lilla pygme längd. Men nej  i helvet heller!! Dem svarta var pricis utsolda, alla som  fanns i  min stolek, hehehe shit va sur jag blevXD Men nu är det fixat att dem ska ringa om dem får i  dem, så det är  party!

Efter det hade jag och mamma + freja en unedrbar fikla med min gudmor nere i kungsträgården. Hon ät underbar! Så jävla roliga.

Och efter det blev det teater! Whohooo! Vi gick på¨prämigeren av Figaros Bröllop som har lytat ut ur sthlms stads teater för att spela i parkerna. Den var så jävla bra! Helt skadat rolig, det var en blandning mella sexullet undernerd, kyssorg och Morsat. Den är värd att se!
 Igår

Åkte till skolan för att få veta att jag hade en läxtion, vilket var teater. Hela teater  läxtion handlade om att skriva diplom till    3:erna inför utsparken imorgon, Fail! Jajaaj såå himla bra, jag drog med mig Beck till gymet för att träna. Grejen var bara att hon har inget sats kort, så när vi kommer in på sats så smyger vi förbi disken, går ner och byter om och dra upp till masiknerna. Slutar med att hon står brevid mig och yogar i jens. Hehehe och sen när killen som står i disken kommer kastar hon sig ner på golvet hahahahahha så fail! hehe slutar med att hon står och asgarvar åt henne.

Bild från middagen i lördgas

Så här fina blev våra pizzor hemma hos dompan:P


Jag vet inte

Fuck this is old!
Hahaha ofta de här fotot har legat på min
mobil i typ tre år! Dags att rensa?


Metaforiskt

Allt känns så jävla kasst bara. Verkligen allt är jätte kasst. Så fort man kommer hem känner man verkligen hur jävla kasst allt  är. Jag måste be om mera  mediciner, just  nu är allt så jävla  kasst att jag inte har någon jävla lust att gå utanför dörren lr snare ork. Fine, när man väll har gått ut och är ute med folk  är man ut då tänker man inte på det, men det är innan det. Jag hatar dem kassate dagarna de som att försöka fly från lyft, det går inte. Att vara ute på stan och hoppas ända in i hjärtat att inte träffa på någon så att man blir dömnd. Dömnd, det är det ända vi gör a vi bara dömmer och dömmer människor. Skulle man sätta två människor med ögonbindel i samma rum för en timme skulle dem knog känna mera genmensat än om dem såg varanda på stan ( med tank att den enna är jätteful och den andra jätte vacker).  Världen är kass....
Ussch att ni orkar läsa sånt här svamel, de är inte direkt så att det finns någon poäng längst ner i texten, så man känner "Aha, That the pont."

Om jag håller anda... (metaforiskt)

Så här blev det

Så här blev det!


Är typ ingen skillnad sen sist för utom att det är snor långt och att jag har sne lugg.

Usch, jag har lite kvar som måste fixas innan vi slutar men jag har ingen lust, unvikerf köket där mina skol böker ligger och gömmer sig.

Seriöst skam!

Okeey skam på mig nu  jag är faan fattig nu!  SERIÖST! Hehehe inte okeey för fem öre, nu har jag shoppat upp 2500kr på minder än två dagar!  Asså shiit och imorgon ska jag handla skor för 1500kr.......inte nådigt. Men dem är vackra.  Asåå neej! jaja . Idag träffade jag Robin och vi satt och fikade på söder i regnet, deet var myss! Och imogon ska jag sätta in mina extentions och innan träffa min älskade gudmor och fika och shoppa galet med henne<3 Sen kommer morsan kille upp till sthlm. Dom ska tydligen åka iväg till ett kloster där dem ska bli munkar och nuner O.O baaaa.  Under en helg.  Sen är det Fannys stutdent mottagning på fredag oxå. Håller på att klura ut en bra present till henne. Får se hur det går, känner mig inte direkt kreativ just nu mer soffa. Meen jag har en idee:P


så här blev det

så nu är det gjort! Nu har jag klippt mig! Och imorgon ska jag in och
handla en jacka och extentions:P

Måndag

Idag ska jag till frisören och klippa mig och färga håret, wohoo.  Finely måst hår är så jävla trascht för tillfället så det är banne mig dags.
 Älskar min frisör hon är så jävla cool! Hon är typ 50 och på miner om Lisa Minelli från cabbare.  Hon flyer till New York och Paris  varje fasion show och fixar modellerna ! And yees she is the best. + att jag freakar om hon inte klipper mig efter som jag är så jävla rädd för frisörer och vet inte vad dem kommer göra till mitt hår!

Vaknade pricis men jag orkade inte dra till skolan så jag ligger i mimms soffa och ser på sex and the city, lovely! Ska dra och gymma sen. och sen mötta mimms som har lovat att följa med när jag klipper mig.

ByeBye

Uppdaterning

Uoodatering;
Fredagens Festande; FAAIL! Festerna sög så det slutade med film hemma hos mims
Lördagen; Film kväll hos dompan<3 SHit myssigt tills jag somnade
Söndag; Inte mycket, frukost hos dompan sen gymet och efter det massa kaffe:P Efter att drukigt massa kaffe ensam i lägenheten bestämnade jag mig att åka till mimms. Hatar att sova ensamXD

RSS 2.0